Novo pri BOB-u
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Re: Novo pri BOB-u
H komu se pa odpravljaš? Ali misliš samo prekinit številko? V vsakem primeru moraš nekaj napravit. Predlagam, da preneseš npr. na Hot in se izogneš strošku prekinitve pogodbe (če je še tak kot je bilo včasih?). Če Hot ne polniš, potem je tam tudi enako 90 in 270 dni kot pri drugih predplačnikih?
- TNT
- Znanec
- Telemach paket: DRZNI BOB
- Telefon: Samsung A25 & A32
- Znesek računa: 5,99€
- Kraj: LJ
Številko imam namen ukiniti
Preveril s BOB podporo, lahko se pošlje scan ali foto, odpovedi razmerja napisanega na papir s podpisom na mail!

Preveril s BOB podporo, lahko se pošlje scan ali foto, odpovedi razmerja napisanega na papir s podpisom na mail!

- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
In kaj tu tko teškega,jaz sem tudi moral podati vse podatke in lastnoročni podpis za povračilo dobroimetja -telemch.
Poslano z mojega Pixel 8 Pro z uporabo Tapatalk
- TNT
- Znanec
Moti me to, da smo v 21. stoletju v digitalni dobi in navkljub vsemu temu je potrebno pošiljat zahtevane dokumente po navadni pošti
BOB bi lahko bil malce fleksibilen in bi lahko omogočil uporabnikom opravljanje birokratskih zadev v A1 poslovalnicah, saj A1=bob!
Vendar to ni omogočeno z razlogom!
TM kupiš sim kartico, izpolniš priloženi obrazec, ki ga je potrebno poslati na TM po pošti!
upam, da so spremenili sistem sedaj!
najbolj cool in flexibilen je HOT, 5min dela z računalnikom, vstaviš sim kartico in vse deluje... brez obiskov kakeršne koli poslovalnice in pošte...
REDO, sim kupiš ali naročiš, vse ostalo opraviš preko aplikacije...
Moje vprašanje je; zakaj ne morejo biti vsi operaterji flexibilni in bolj naklonjeni do uporabnika in naj uporabnik sam izbira na kakšen način se želi registrirati!
Za mene osebno je flexibilnost ponudnika eden od pogoje za prestop.
P.S.: res je, da sem že 2x pri bobu, vendar sem se kljub vsej birokraciji, ki jo imajo odločil za ponoven prehod k njim zaradi prenosa 2. številk in 2 leti ugodnosti - v nasprotnem primeru ne bi prenesel!

BOB bi lahko bil malce fleksibilen in bi lahko omogočil uporabnikom opravljanje birokratskih zadev v A1 poslovalnicah, saj A1=bob!

TM kupiš sim kartico, izpolniš priloženi obrazec, ki ga je potrebno poslati na TM po pošti!

najbolj cool in flexibilen je HOT, 5min dela z računalnikom, vstaviš sim kartico in vse deluje... brez obiskov kakeršne koli poslovalnice in pošte...

REDO, sim kupiš ali naročiš, vse ostalo opraviš preko aplikacije...
Moje vprašanje je; zakaj ne morejo biti vsi operaterji flexibilni in bolj naklonjeni do uporabnika in naj uporabnik sam izbira na kakšen način se želi registrirati!

P.S.: res je, da sem že 2x pri bobu, vendar sem se kljub vsej birokraciji, ki jo imajo odločil za ponoven prehod k njim zaradi prenosa 2. številk in 2 leti ugodnosti - v nasprotnem primeru ne bi prenesel!

- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Ups,spregledal. Po navadni pošti je pa res zastarela komunikacija.
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
No saj, če lahko pošlješ preko e-pošte je ok, to je še kar sodobnost. V A1 poslovalnicah ne moreš nič delati z bobom, čeprav je bob od A1. Odločitev je uporabnikova: cenejša naročnina in "znajdi se sam", ali pa dražja naročnina in podpora od A1 s strani zaposlenih. Logično pa je, da podjetje, ki je le in samo virtualni operater, ne bo imel zakomplicirane birokracije. Kdo bi potem sploh šel k njim?
Kar se tiče TM free2go obrazca za prenos številke k njim, ga lahko slikaš in pošlješ tudi po mailu. Je pa manj dela, da greš v poslovalnico in skleneš seveda NAROČNINO. Lahko pa tudi preko spletne strani.
Kar se tiče TM free2go obrazca za prenos številke k njim, ga lahko slikaš in pošlješ tudi po mailu. Je pa manj dela, da greš v poslovalnico in skleneš seveda NAROČNINO. Lahko pa tudi preko spletne strani.
- TNT
- Znanec
Se strinjam z obema, sam si ogledujem malce naročniške ponudbe
in sem se pripravljen vezat za 2 leti za pametno ceno
se mi pa ne mudi na vrat na nos