Novo pri BOB-u

O ostalih operaterjih mobilne telefonije
Odgovori
Uporabniški avatar
TadejH
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: FREE2GO
Znesek računa: -50%

Re: Novo pri BOB-u

Odgovor Napisal/-a TadejH »

H komu se pa odpravljaš? Ali misliš samo prekinit številko? V vsakem primeru moraš nekaj napravit. Predlagam, da preneseš npr. na Hot in se izogneš strošku prekinitve pogodbe (če je še tak kot je bilo včasih?). Če Hot ne polniš, potem je tam tudi enako 90 in 270 dni kot pri drugih predplačnikih?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
TNT
Znanec
Znanec
Telemach paket: DRZNI BOB
Telefon: Samsung A25 & A32
Znesek računa: 5,99€
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a TNT »

Številko imam namen ukiniti :podpora:

Preveril s BOB podporo, lahko se pošlje scan ali foto, odpovedi razmerja napisanega na papir s podpisom na mail! :diploma:
Uporabniški avatar
green
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: Net2Go
Telefon: Google Pixel 8 Pro
Znesek računa: 3,5€
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a green »

In kaj tu tko teškega,jaz sem tudi moral podati vse podatke in lastnoročni podpis za povračilo dobroimetja -telemch.

Poslano z mojega Pixel 8 Pro z uporabo Tapatalk

Slika
Slika
Uporabniški avatar
TNT
Znanec
Znanec

Odgovor Napisal/-a TNT »

Moti me to, da smo v 21. stoletju v digitalni dobi in navkljub vsemu temu je potrebno pošiljat zahtevane dokumente po navadni pošti :wallbash:

BOB bi lahko bil malce fleksibilen in bi lahko omogočil uporabnikom opravljanje birokratskih zadev v A1 poslovalnicah, saj A1=bob! :diploma: Vendar to ni omogočeno z razlogom!

TM kupiš sim kartico, izpolniš priloženi obrazec, ki ga je potrebno poslati na TM po pošti! :hudajeza: upam, da so spremenili sistem sedaj!

najbolj cool in flexibilen je HOT, 5min dela z računalnikom, vstaviš sim kartico in vse deluje... brez obiskov kakeršne koli poslovalnice in pošte... :thumbs:

REDO, sim kupiš ali naročiš, vse ostalo opraviš preko aplikacije...

Moje vprašanje je; zakaj ne morejo biti vsi operaterji flexibilni in bolj naklonjeni do uporabnika in naj uporabnik sam izbira na kakšen način se želi registrirati! :?: Za mene osebno je flexibilnost ponudnika eden od pogoje za prestop. :diploma:

P.S.: res je, da sem že 2x pri bobu, vendar sem se kljub vsej birokraciji, ki jo imajo odločil za ponoven prehod k njim zaradi prenosa 2. številk in 2 leti ugodnosti - v nasprotnem primeru ne bi prenesel! :psst:
Uporabniški avatar
green
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: Net2Go
Telefon: Google Pixel 8 Pro
Znesek računa: 3,5€
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a green »

Ups,spregledal. Po navadni pošti je pa res zastarela komunikacija.

Poslano z mojega Pixel 8 Pro z uporabo Tapatalk

Slika
Slika
Uporabniški avatar
TadejH
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: FREE2GO
Znesek računa: -50%

Odgovor Napisal/-a TadejH »

No saj, če lahko pošlješ preko e-pošte je ok, to je še kar sodobnost. V A1 poslovalnicah ne moreš nič delati z bobom, čeprav je bob od A1. Odločitev je uporabnikova: cenejša naročnina in "znajdi se sam", ali pa dražja naročnina in podpora od A1 s strani zaposlenih. Logično pa je, da podjetje, ki je le in samo virtualni operater, ne bo imel zakomplicirane birokracije. Kdo bi potem sploh šel k njim?

Kar se tiče TM free2go obrazca za prenos številke k njim, ga lahko slikaš in pošlješ tudi po mailu. Je pa manj dela, da greš v poslovalnico in skleneš seveda NAROČNINO. Lahko pa tudi preko spletne strani.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
TNT
Znanec
Znanec

Odgovor Napisal/-a TNT »

Se strinjam z obema, sam si ogledujem malce naročniške ponudbe :headbash: in sem se pripravljen vezat za 2 leti za pametno ceno :dolgjezik: se mi pa ne mudi na vrat na nos :doh:
Odgovori