Novo pri A1
- TadejH
- Stari maček

- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Re: Novo pri A1
Ja saj je boljše že težko pričakovat. So pa dobri, za 3,99€ je top. To bi js rabil. Ne pa ta šrot od TM.
-
gasdpodna
- Stari maček

- Telemach paket: free2go REVOLUCIJA
Kako slabše, če so jih šišnali?green napisal/-a: 11. Maj 2026 17:23 Slabše od Telekoma.
Poslano z mojega Pixel 8 Pro z uporabo Tapatalk

Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade...
-
gasdpodna
- Stari maček

Ja... Pri istih karakteristikah je cenejši od MOBI B, pa večjo hitrost nudi od MOBI B. Edino MOBI B ima malo več podatkov v EU...
Sem kaj spregledal?
Sem kaj spregledal?

Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade...
-
gasdpodna
- Stari maček

Ja, v tem primeru je pa TS res cenejši... 

- TadejH
- Stari maček

- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Je A1 šel na nov obračunski cikel, od prvega do zadnjega v mesecu? Lahko kdo potrdi. Na spletu nič ne piše. Do zdaj so imeli 4 cikle, sredi meseca, da se ti je rok plačila podaljšal.
- TNT
- Znanec

- Telemach paket: A1 miniMIO
- Telefon: Samsung A25 & A32
- Znesek računa: 7,49€
- Kraj: LJ
je šel ja 
-
Deky_
- Specialec

- Telefon: Samsung Galaxy S26u.
- Kraj: Postojna
Evo sem jaz našu
vir: https://www.a1.si/sprememba2026#izdaje-racunovSprememba obračunskega obdobja in izdaje računov
Od 1. 1. 2026 dalje za vse naročnike potrošnike uvajamo spremembe v zvezi z obdobjem obračuna vaših obveznosti in izdaje računov.
Obračunsko obdobje bo za vse obstoječe naročnike enotno, in sicer bo trajalo od prvega do zadnjega dne v mesecu računi pa bodo izdani v mesecu, ki sledi. Naročniki, ki ste imeli doslej zaključek obračunskega obdobja 20. oziroma 27. v mesecu in so se vaši računi izdajali med 20. in 30. v mesecu, vam bo račun izdan med 15. in 20. v naslednjem mesecu za preteklo obračunsko obdobje. Na naročnike, ki ste doslej imeli zaključek obračunskega obdobja 6. in 13. v mesecu, sprememba glede obdobja izdajanja računov ne vpliva.
Obstoječim naročnikom potrošnikom bomo postopoma uvedli spremenjeno obračunsko obdobje in izdajanje računov. Prehodno obdobje bo trajalo do junija 2026. Naročnikom bo po spremenjenem obračunskem obdobju obračunano za obveznosti v mesecih od marca do maja. V katerem mesecu bo prehod na spremenjeno obračunsko obdobje je odvisno od tega v katero spodaj navedeno vmesno prehodno obdobje ste umeščeni. Računi vam bodo izdani v mesecu, ki sledi. Obstoječim naročnikom, ki ste doslej imeli zaključek obračunskega obdobja 6. v mesecu, bo prvi račun z novim obračunskim obdobjem izdan v juniju 2026. Naročniki, ki ste doslej imeli zaključek obračunskega obdobja 13. v mesecu, vam bo prvi račun z novim obračunskim obdobjem izdan v aprilu 2026. Naročniki, ki ste doslej imeli zaključek obračunskega obdobja 20. in 27. v mesecu, bo prvi račun z novim obračunskim obdobjem izdan v maju 2026.
V prehodnem obdobju bodo obračuni v sorazmernem delu glede na vmesno obračunsko obdobje, ki je lahko krajše ali daljše od koledarskega meseca, računi pa izdani v mesecu, ki sledi.
Naročniki boste o spremembah v prehodnem obdobju obveščeni tudi s SMS sporočilom.