Telemach Revolucija
- lithium
- Administrator

- Telemach paket: Free2Go Revolucija
- Telefon: iPhone14 Pro
- Dodatni paketi: EON light(200/50net)
- Kraj: Celje
Re: Telemach Revolucija
Ja poznam ... ampak je še za porabiti kartice na zalogi 
Administrator neuradnega foruma
- green
- Stari maček

- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Tudi jaz sem imel kartice na zalogi, sem jih prodal in šel na Telekom.
Poslano z mojega Pixel 8 Pro z uporabo Tapatalk
-
gasdpodna
- Stari maček

- Telemach paket: free2go REVOLUCIJA
Jaz pa naložu in vračilo dobroimetja, s tistim pa nove kartice za Telekom...

Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade...
Jaz, saj se mi splača in mislim biti še kar nekaj časa, če kaj vmes zelo ne poseže. Mi brezplačni klici znotraj omrežja kar odslužijo, ne potrebujem pa ne vem kakšne količine, več mi je vreden VoLTE (in VoWiFi), kot pa neomejene količine, ki jih tukaj ne presegam. Tudi starši in moja ter še nekaj ljudi za enkrat to tako vidi.
Zelo moteče bi bilo, da ti ob klicu izpadejo vse podatkovne storitve, kar se dogaja pti Telekomu na Mobi. Tudi 3G mi je še vedno dobrina, ki je ostala dva ne premoreta.

- TadejH
- Stari maček

- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Meni pa za VoWifi nič ne odgovorijo, na mailu moje.mnenje niso več odzivni. Zaenkrat pa tudi še ostajam, imam še tudi nekaj vrednostnic.
VoWiFi je še "v nastajanju". Jaz sem imel srečo, da sem predčasno dobil. Si to vsekakor lahko obetamo dokaj kmalu.

-
gasdpodna
- Stari maček

Ja... Zanimivo, da na Mobiju še ni VoLTE. Pa da, kot sem že napisal, ne deluje #31#...Bajkman napisal/-a: 21. Apr 2026 22:49Jaz, saj se mi splača in mislim biti še kar nekaj časa, če kaj vmes zelo ne poseže. Mi brezplačni klici znotraj omrežja kar odslužijo, ne potrebujem pa ne vem kakšne količine, več mi je vreden VoLTE (in VoWiFi), kot pa neomejene količine, ki jih tukaj ne presegam. Tudi starši in moja ter še nekaj ljudi za enkrat to tako vidi.
Zelo moteče bi bilo, da ti ob klicu izpadejo vse podatkovne storitve, kar se dogaja pti Telekomu na Mobi. Tudi 3G mi je še vedno dobrina, ki je ostala dva ne premoreta.

Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade...
- green
- Stari maček

- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Ne vem zakaj bi skrival številko, če bi že to rabil bi klical iz druge številke.
-
gasdpodna
- Stari maček

Da