Raznorazni pogovori
- TadejH
- Stari maček

- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Re: Raznorazni pogovori
Haha, čakamo zdaj na VoWifi še prej. VoNR bo, ko bo 5G SA - torej samostojni, ne tak kot zdaj, ko se "naslanja" na LTE.
- TadejH
- Stari maček

- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
V centru LJ, s Free2go (Telemach predplačniška). Odlična hitrost. Ko bi vsaj pakete že končno zvišali.
- Priponke
-
- IMG_20260220_162052.jpg (60.49 KiB) Pogledano 334 krat
-
gasdpodna
- Stari maček

- Telemach paket: free2go REVOLUCIJA
Kaj nucajo te brzine, če so free2go paketi podhranjeni in če sredi prenosa zabije bazno, da je treba potem zadevo resetirat...

Bom sprobal jutri še na eni bazni...
Bom sprobal jutri še na eni bazni...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 
-
gasdpodna
- Stari maček

Tudi res...
Probal v drugem kraju in bazno kasneje zablokira, ali pa je sploh ne... Boljše kot prejšnjič...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 
-
gasdpodna
- Stari maček

A to lahko normalno mail napišem z zahtevanimi podatki, ali moram poslat skeniran lastnoročno podpisan dopis?mm1 napisal/-a: 01. Sep 2024 17:10 Po mailu.
Ker ni bilo odziva in nakazila še enkrat po mailu čez 8 dni.
Ker spet ni bilo odziva "grožnja" po še dodatnih 8 ali 9 dneh.
Jaz sem poslal zahtevane podatke v mailu (brez podpisa). Sem pa še dopisal, da prosim za potrditev prejema maila (potrditev sem prejel naslednji dan, da so uredili zahtevek za povračilo). Da se "zavarujem", ker imajo 3 delovne dni za nakazilo. Tretji delovni dan od potrditve sem dobil nakazilo vrednosti dobroimetja na TRR.

-
gasdpodna
- Stari maček

Ok. Hvala.
-
gasdpodna
- Stari maček

Koliko pa kasirajo administrativnih stroškov? Neki piše v splošnih pogojih, zneska pa ne najdemmm1 napisal/-a: 10. Apr 2026 23:33 Jaz sem poslal zahtevane podatke v mailu (brez podpisa). Sem pa še dopisal, da prosim za potrditev prejema maila (potrditev sem prejel naslednji dan, da so uredili zahtevek za povračilo). Da se "zavarujem", ker imajo 3 delovne dni za nakazilo. Tretji delovni dan od potrditve sem dobil nakazilo vrednosti dobroimetja na TRR.