Pozdravljeni. Ali komurkoli po prenosu številke telefon bere pravilen podatek o številki (marameter MSISDN). Na Samsung telefonih se preveri v poglavju Nastavitve - O Telefonu - vrstica "Telefonska številka". To bi moral Telemach urediti med prenosom v njihovo omrežje, a jaz še nisem zasledil, da bi se pri komurkoli to realiziralo. Zanima me predvsem pri naročnikih.
Potrdim lahko, da A1 to vsaj pri naročnikih uredi kot je treba (s tem tudi Bob in re:do).
Številka na SIM (parameter MSISDN)
Re: Številka na SIM (parameter MSISDN)
Pri meni je po prenosu na SIM-u še vedno začasna cifra
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Pri nas je tudi po prenosu, v nastavitvah, začasna TM številka. Mislim, da se da to rešit, če ti zamenjajo SIM, na kateri ni nič podatkov. Ne vem pa, ali potem piše, da ni številke ali izpiše tvojo številko.
Mi je pa čudno, kaj naredijo z začasno številko. Namreč, če kličem na te številke, za nekatere pove, da "ne obstaja", za druge pa da "ni dosegljiva", in to po več letih. Očitno ene naše začasne sploh niso "izključili" in dali v karanteno.
Mi je pa čudno, kaj naredijo z začasno številko. Namreč, če kličem na te številke, za nekatere pove, da "ne obstaja", za druge pa da "ni dosegljiva", in to po več letih. Očitno ene naše začasne sploh niso "izključili" in dali v karanteno.
Ima možnost še kdo preveriti pri kakem Telemach naročniku? Hvala

Pri meni tudi začasna ni dosegljiva
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Že nekaj let, ne? 
Zgleda jih ne dajejo več v karanteno. Z 071 imajo dosti številk.
Zgleda jih ne dajejo več v karanteno. Z 071 imajo dosti številk.