Tudi pri APEKU ne boš nič dosegel. Tako je bilo pri meni pred nekaj leti. Ceprav sem imel izklpoljen prenos podarkov so le te v ozadju delovali. Imajo pač svoja pravila.
Ja groza no. Ampak, če tudi tebi v portalu kaže poleg teh sms-ev 0,00€, kot, da ti je vzelo le enote, res ne moreš nič doseči, ker njim isto kaže. Lahko bi le, če bi printscreene stanja pred in po naredil, mogoče kaj dosegel. Res nerodna zadeva. V septembru bom v tujini, javim kako bo pri meni.
Še moja današnja prigoda z reklamacijami, če že teče debata o tem.
Med 31.8. in 1.9. sem moral preklopiti med ročno mini revolucijo (veljala do 1.9. ampak to zgleda pomeni do 31.8. ob 24:00) in mesečno revolucijo. Podatke sem izklopil 31.8. ob 18h ampak pozabil restartat telefon oz. vklopit flight mode (na kar ste na tem forumu že opozarjali ampak sem res pozabil). Na mojo nesrečo, se je podatkovna seja zaključila 1.9. ob 4:00 in pobrala ca. 10€ dobroimetja. Telefon je bil drugače na wifi celo noč in je moral teh 60MB porabiti že 31.8. tokom dneva.
Po klicu na helpdesk mi je rekel, da je edina možnost pisna reklamacija. Napišem takoj 1.9. in danes me kliče sicer prijazen agent (senior referent za reklamacije) s katerim malo debatiram in sem kao jaz kriv, ker oni nimajo nadzora nad mojim aparatom in ne vejo kdaj sem te podatke porabil. Vidi le kdaj se je seja zaključila. Se pogojno strinjam (čeprav bi verjetno tehnično lahko tudi oni to rešili kako drugače) in ga vprašam ali se da kaj narediti za zadovoljstvo stranke, ker je očitno, da porabiti 10€ za 60MB podatkov ni bil moj namen in sem imel pred tem in 1.9. zjutraj aktivirane revolucije. Magari kakšen bonus ali pač požrem teh 10€. Reče da 10€ mi ne more povrniti, lahko mi pa povrne 8€, ki sem jih dal za tekočo revolucijo. V roku par minut sem jih tudi dobil, prav tako pisno potrdilo po mailu.
Tako da z moje strani pohvale in uspešno rešena reklamacija. Moja pozabljivost me je stala le 2€ (1€ s polovično vrednotnico) namesto 10€.
Vam pa povsem verjamem, da niso vse reklamacije rešene zadovoljivo in sem imel tudi sam v preteklosti že primer, ko še odgovora nisem dobil.
Razumem. Samo to bi moral rešiti tehnični oddelek, ne reklamacijski. Itak bi se lahko samoinciativno povezali ampak se ne bojo. Če na reklamacijah ne vidi teh stroškov, potem je problem.
seba44, se pravi so te poklicali v roku 2 dnevov po poslani reklamaciji.
To mi je zanimivo. Meni so odobrili reklamacijo, samo so za to potrebovali 14 dni. Reklamacijo sem poslal 19.8. Ker se je neupravičeno zaračunavanje nadaljevalo, sem poslal še en mail 23.8. in nato še 1.9. (vsakič so mi naslednji dan odgovorili, da bodo preverili in odgovorili "v najkrajšem možnem času"). In šele 2.9. so se opravičili in povrnili znesek ter k temu znesku dodali malo več kot 5 €.
Odnos je slab. Če bi napolnil račun z vrednostnico za 10 €, bi požrlo celotno dobroimetje in bi bilo stanje 0. In bi bilo kaj? Napišite reklamacijo. In pa kupite novo kartico... Skratka, čisto preveč časa za odpravo težave, ki se dogaja vsak dan...
Aha, sem opozarjal na to! Ampak dobro, si vsaj nekaj dobil nazaj. To imajo res šlampasto narejeno. Sam sem tudi moral te dni pazit, ker si zdaj, ko je Revolucija s 30.000 enot, ročno aktiviram (ker je 30 dni). Začel sem s 1.8., potem z 31.8. in 30.9. bom spet aktiviral in tako imel 30.000 enot še za oktober.
Ja točno, za tiste cente bi morali tehniki urgirat, ker v sistemu reklamacijam res ne piše dodatne porabe.
@mm1, kaj so zdaj rešili? Vrnili le 5€, očetu pa še vedno jemlje dobroimetje dol?
No naj omenim še to s tem neljubim limitom. Dosegel sem 0€, čakal sem, kaj bo med klicem, če bo kaj prekinilo, pa ni. Normalo vse dela naprej. Kar nekaj. Čemu sploh to res ...
Vrnili so celoten znesek, ki so ga neupravičeno trgali ter k temu zneseku dodali še cca. 5 €. To je OK. Napisali so tudi, da so uredili neskladnost pri obračunavanju klicev. Moram še spremljati, da vidim, če je res tako. Upam, da je.
TadejH, če si pri limitu dosegel 0 €, lahko kličeš naprej ampak ti potem trgajo dobroimetje. Preveri. Hecam se.