free2go tujina - odbilo 2 centa
Re: free2go tujina - odbilo 2 centa
Pač, jaz sem ŽE klical, pa so rekli na klicnem centru, da naj pošljem pisno reklamacijo... Če po 15 dneh ne bo rešeno, pa...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

Kaj naj ti rečem... Želim ti močne živce, pri Telemachu so potrebni... 

Ja vem... Káko smo že meli s prenosom številke... Trajalo več tednov...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Js sem rešil tako zadevo preko klica in je bilo rešeno v dveh dneh, zato predlagam klic. Koliko minut (približno) pa je oče porabil za klice na tisto številko? Se strinjam, da v vsakem primeru mora biti neomejeno, saj Revolucija ali polnjenje za 20€ to tudi vsebuje, ampak očitno nekako opcija povozi vse to. Zanima me, da primerjam z mojim primerom.
Kot sem že napisal - sem klical, pa mi je svetovalka rekla naj napišem in pošljem reklamacijo. Očetovo številko sem ob odkritju nelogičnega bremenenja računa potem dodal v svoj Telemach account, da bolj podrobno spremljam vse to. In dejansko po mojih opažanjih zaračunavajo klice izključno na številki, ki ju ima v skupini prijateljev. In se lepo vidi, da vsak klic na številko, ki je v skupini zaračunajo 18 centov na minuto. Vseh teh klicev se je v tem času nabralo za cca. 60 minut in račun so mu neupravičeno bremenili za cca. 11 €. Sistem jim nekaj ne špila. Očitno neomejeni klici zaradi polnjenja z vrednostnico za 20 € in vklop opcije "Brezplačni klici med prijatelji" njihov sistem nekaj zmede in potem klice znotraj skupine kar zaračunavajo...
- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Nekaj mi ni jasno,za te brezplačne klice znotraj skupine. Torej so lahko te prijatelji pri drugem operaterju? Saj če so pri TM so itak klici brezplačni.
Poslano z mojega Pixel 7 Pro z uporabo Tapatalk
- TadejH
- Stari maček
Ne, samo uporabniki TM so lahko v tej skupini, logično, ker to je Telemachova opcija. Ampak ravno to je fora, da se zaračunavajo klici znotraj TM omrežja in gre to mimo dveh ovir (neomejeni klici zaradi polnitve 20€ in zastonj klici znotraj uporabnikov skupine). Nelogično. Mi je pa zanimivo, da se obračunava po rednem ceniku. Meni se je kar nekajminutni klic zaračunalo točno 6,00€.
Ima oče vključeno še kakšno Revolucijo ali je brez paketa? Meni se je zaračunalo takrat preko te skupine in preko enot Revolucije, ko bi pričakoval, da bi enote šel dol.
Ima oče vključeno še kakšno Revolucijo ali je brez paketa? Meni se je zaračunalo takrat preko te skupine in preko enot Revolucije, ko bi pričakoval, da bi enote šel dol.
Zadnjič spremenil TadejH, dne 24. Avg 2024 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
- green
- Stari maček
Torej zakaj bi sploh ustvarjal neko skupino, če je že itak klic med uporabniki TM brezplačen. Imam kar nekaj klicev,ki so uporabniki TM in se pogovarjamo brezplačno.
- TadejH
- Stari maček
Če nimaš Revolucije ali ne napolniš za 20€ ali 10€, nimaš neomejenih klicev in potem skupina prav pride. Očitno res dve opciji brezplačnih klicev ne gresta skupaj in sistem prepoznava, kot da ju ni.
- green
- Stari maček
Vidiš v tej smeri nisem razmišljal sem na revoluciji cca 10 let. 

- TadejH
- Stari maček
Ja saj zato pride prav ta skupina. Nekaj jim ne štima v sistemu. Upam, da uredijo, popravijo in tebi vrnejo dobroimetje.
Tako kot pri mojem gostovanju. Meni pri reklamaciji ne gre za 25 centov, ampak da se glede gostovanja popravi napaka v sistemu...

Dobil odgovor. Reklamacija zavrnjena, zatrjujejo da poraba ni povzročila dodatnih stroškov, ki bi bili razvidni na dobroimetju... Zakaj potem so razvidni ?!?
Seveda, zakaj bi bili pošteni in priznali napako...
Samo spakiram, ko porabim vrednostnice!!!
Sem jim dal roka 2 dni da vrnejo denar, ali pa jih prijavim APEKU...
Seveda, zakaj bi bili pošteni in priznali napako...
Samo spakiram, ko porabim vrednostnice!!!
Sem jim dal roka 2 dni da vrnejo denar, ali pa jih prijavim APEKU...