Raznorazni pogovori
-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S25u.
- Kraj: Postojna
Re: Raznorazni pogovori
In kako vklopiš VoLTE če si predplačnik? Sprašujem za prijatla ki je danes vzel predplačniški paket.
Kolikor jaz vem, se tega več ne da na zahtevo. Treba je poklicati ali pa upati, da se s časom samo pojavi.

-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S25u.
- Kraj: Postojna
Ma zanimivo je da na njihovi spletni strani ne najdeš nič o tem..
Kar se tiče VoLTE pri predplačnikih je to vse "v oblakih", enim dela, drugim ne, eni so ga morali vklopiti, enim se je pojavil sam od sebe. Meni npr. se je napis (storitev) pojavil sam od sebe aprila 2021.
VoLTE, praviš?
Sicer pa, a Telemach sploh "uradno" ponuja VoLTE za predplačnike?

Sicer pa, a Telemach sploh "uradno" ponuja VoLTE za predplačnike?

A je kje register na katerih dela?
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
VoLTE se vključi sam, ni več na ukaz. Zato se je nekaterim vklopil samodejno, nekaterim pa na ukaz, ko je bilo to še možno. Samo imeti moraš s strani TM podprto napravo.
Kaj uradno ponujajo in kaj ne, je težko reči, kot je že @Deky napisal, je spletna stran porazna, neažurirana in polna starih informacij.
Kaj uradno ponujajo in kaj ne, je težko reči, kot je že @Deky napisal, je spletna stran porazna, neažurirana in polna starih informacij.
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Ampak fora je, da bi moralo vsakemu pri preverbi *121*9# izpisat, poleg vseh vključenih opcijah, tudi 5G, kot pri meni, kjer je 5G "aktiviran" tudi za predpotopni telefon, pa s tiste številke nisem poskušal aktivirat 5G. Rešitev je kot pri kolegici, ki ji je tehnik naknadno aktiviral to. Ostali imate vsi 5G pri *121*9#, razen @gasdpodna? Pa ni zdaj važno ali imate 5G telefon ali ne. Zanima me samo izpis *121*9#.
-
- Znanec
- Telemach paket: Še več + revolucija
- Telefon: Xiaomi
- Kraj: Primorska
Jaz ne.
Jaz sem sedaj kar na nekaj številkah probal 5G v raznih telefonih sedaj in 5G zapis pod ukazom *121*9# se še pri nobenem ni pojavil samodejno.