Raznorazni pogovori
Re: Raznorazni pogovori
Vse je možno...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Hitrost na 4G Saj ne rabim 5G 

Poslano z mojega Pixel 7 Pro z uporabo Tapatalk

Poslano z mojega Pixel 7 Pro z uporabo Tapatalk
Zato pa pravim, da se nima smisla baš na zobe metat okrog tega...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

Sem klical klicni center, pa pravijo, da se glede mojega telefona baje nič ne da...

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Js sem na 4G dosegal hitrosti že 260/80, 5G je pa tudi omejen na 150/50. Sem pa opazil tudi večjo potrošnjo baterije na 5G. In kaj je narobe s telefonom, zakaj ne dela?
Da pač ni podprto in se ne da kaj...
Svetovalec je tudi zvenel zelo nezainteresirano za mojo težavo... Vsaj tak vtis sem dobil
Če bi bil naročnik, bi zdaj zaradi tega dobili brco v rit in odpoved...
Svetovalec je tudi zvenel zelo nezainteresirano za mojo težavo... Vsaj tak vtis sem dobil
Če bi bil naročnik, bi zdaj zaradi tega dobili brco v rit in odpoved...

-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S25u.
- Kraj: Postojna
Da 5G deluje ni vse odvisno od operaterja..
Kakor hočejo... Imajo srečo, da nisem naročnik...
Zanimivo, kot že rečeno, da pri HoT-u vse deluje razen VoLTE, ki ga HoT nima...
Zanimivo, kot že rečeno, da pri HoT-u vse deluje razen VoLTE, ki ga HoT nima...

- TadejH
- Stari maček
Ja, vsak operater ima svoje pogoje delovanja omrežja. Js tudi za svojega nisem bil prepričan, da ga bodo dali na seznam, ker je model starejši, Telemach pa ga tudi nikoli ni imel v prodaji.
- TadejH
- Stari maček
Lahko, da nisi v 5G pokritosti, meni na enem koncu mesta dela, na drugem ne. Poglej na AKOS Geoportalu kje so bazne postaje. Če je kje v meniju možnost preklopa NSA ali SA, daj na NSA, 5G SA še ne deluje. Ponovni izklop/vklop telefona tudi reši veliko težav. VoLTE ti dela?
Tako je, postopek je tak:
1.) vpis *121*7*1*1# in klic
2.) V nastavitvah treba izbrati prednostno 5G
3.) izbrati NSA (onemogočiti SA)
4.) Vsaj na letalski način in nazaj normalno, še bolje ugasniti in nazaj prižgati telefon
1.) vpis *121*7*1*1# in klic
2.) V nastavitvah treba izbrati prednostno 5G
3.) izbrati NSA (onemogočiti SA)
4.) Vsaj na letalski način in nazaj normalno, še bolje ugasniti in nazaj prižgati telefon

-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S25u.
- Kraj: Postojna
Pri Samsung telefonih ni funkcije preklopa iz SA v NSA pri njih to dela samodejno.. na S22 ultra 5G dela na Telemach sim kartici . Pa je bil telefon kupljen pri A1..
-
- Znanec
- Telemach paket: FREE2GO Revolucija
- Telefon: Samsung S24 ultra
- Dodatni paketi: /
- Znesek računa: 8 €
TadejH, Bajkman, Deky, saj mi ni tako važno za 5G sam probala pa bi njihov signal, odzivnost, omrežje , imam signal 5G v lj kot tudi pri svojih v Medvode, do 4G mi je super cool, VOLTE tudi dela, tel sta pa EUX različica, sim je stara 2 leti, pa sm probala samo eno sim imeti noter, vse te možnosti za vklop sprobala, kot tudi support, moram najti nekoga z s22 ultra, ali te k so napisane za support 5G telefoni,
napiše mi pa isto za 5G kot pri @gasdpodna : 5G Restricted by carrier
napiše mi pa isto za 5G kot pri @gasdpodna : 5G Restricted by carrier
Za moj aparat sem dobil vtis, da se jim po domače j***...
Dobro da je že 4G ok...