Se oddolžim s kako koristno informacijo z moje strani.
Revolucija je zakon.

Torej ti preklopi na TS ampak ne prenos podatkov? Samo da si dosegljiv? Kako to nastaviš?TadejH napisal/-a: ↑19. Avg 2020 16:00 Omrežje je super, tudi pokritost je lepa, praktično, če ni LTE kje v kakšnem kotičku, boš imel 100% 3G. Torej HD klici med TM uporabniki - povsod. Tudi stabilnost je odlična. Js imam izključen prenos podatkov na TS (to se da dodatno nastavit), da ni treba pazit kam sem povezan.
Ja tako. Najlažja varianta, pa tudi najbolj ziher je, da delaš preko *# ukazov. Porabo lahko spremljaš na *123# in kliči. Imaš pa na *121# dodaten meni, kjer lahko upravljaš s svojo številko. Sledi številkam in prišel boš tudi do blokade podatkov v TS omrežju. Tu lahko tudi vključiš podatke v TS, če bi kdaj to nujno potreboval in bi bil na TS, ker preko portala tam ne bi mogel vključiti. Probavaj. 3G na 900 Mhz je itak top, ker je praktično skoraj povsod. Preglej še malo forum, najdeš še kaj zanimivega in uporabnega.mk7974 napisal/-a: ↑20. Avg 2020 15:00Torej ti preklopi na TS ampak ne prenos podatkov? Samo da si dosegljiv? Kako to nastaviš?TadejH napisal/-a: ↑19. Avg 2020 16:00 Omrežje je super, tudi pokritost je lepa, praktično, če ni LTE kje v kakšnem kotičku, boš imel 100% 3G. Torej HD klici med TM uporabniki - povsod. Tudi stabilnost je odlična. Js imam izključen prenos podatkov na TS (to se da dodatno nastavit), da ni treba pazit kam sem povezan.