VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
HONOR Slovenija
Novinec
Novinec
Prispevkov: 2
Pridružen: 22. Avg 2019 15:36
Telefon: Honor 20

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a HONOR Slovenija » 23. Avg 2019 13:01

Zdravo ... Evo VoLTE deluje tudi na Honor aparatu .... Honor 20 in zadnji ROM s pripravljenimi nastavitvami za Telemach.
Priponke
Screenshot_20190822_Honor 20-3 – kopija.jpg
Screenshot_20190822_Honor 20-3 – kopija.jpg (94.74 KiB) Pogledano 566 krat

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 269
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 23. Avg 2019 13:04

Dela tudi na starem Honor 9... ;)
Slika

HONOR Slovenija
Novinec
Novinec
Prispevkov: 2
Pridružen: 22. Avg 2019 15:36
Telefon: Honor 20

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a HONOR Slovenija » 23. Avg 2019 13:47

Možno, vendar pa je potreben vedno ustrezen tovarniški ROM, ki vsebuje VoLTE nastavitve. Trenutno je vse v fazi testiranja, vendar deluje .... Kasneje pa bodo sledile uradnje nadgradnje ROM verzij na vseh aparatih .... družine HONOR, ki omogočajo VoLTE.
Trenutno lahko rečem le, da VoLTE deluje super .... brez težav. Klici v druga omrežja, vse .... Tako, da se že veselimo ....

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 269
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 23. Avg 2019 18:38

Zanimivo je to, da je ob dohodnih klicih normalen HD zbok, kot bi se pričakovalo, pri odhodnih je pa tisti navaden stari kot v GSM omrežju. Ne vem pa, če je to problem omrežja ali pa telefona.
Slika

Uporabniški avatar
Ogo
Tušmobilovec
Tušmobilovec
Prispevkov: 30
Pridružen: 01. Sep 2007 12:13
Telefon: Huawei P30 Pro

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Ogo » 24. Avg 2019 11:06

Verjetno je kaka caka v VoLTE profilu, ki je zapečena v tvoj stari dobri Honor 9. So kar dosti razlike tudi v tem kak modemski čip ima telefon zapečen. Se da nastavljati miljon zadev.

Bajkman
Znanec
Znanec
Prispevkov: 269
Pridružen: 09. Dec 2011 11:30

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Bajkman » 24. Avg 2019 11:11

Verjamem, ja. Saj zato pa že komaj čakam nov FW in obenem čakam na priliko, da si sposodim kaki drugi telefon za test. Pa saj najbrž lahko ti poveš, če imaš HD v obe smeri na tvojem telefonu?
Slika

Uporabniški avatar
Ogo
Tušmobilovec
Tušmobilovec
Prispevkov: 30
Pridružen: 01. Sep 2007 12:13
Telefon: Huawei P30 Pro

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Ogo » 26. Avg 2019 11:14

Nimam. Ima tudi P30pro isto težavico.
Čakajoč na Kitajčke. :)

Uporabniški avatar
Ogo
Tušmobilovec
Tušmobilovec
Prispevkov: 30
Pridružen: 01. Sep 2007 12:13
Telefon: Huawei P30 Pro

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Ogo » 27. Sep 2019 13:07

Tisti, ki imate uradno podprte VoLTE telefone, to sta v tem trenutku še vedno samo Huawei P30 in P30pro, si lahko sedaj sami vklopite VoLTE.

SMS na 7070:
VOLTE VKLOP

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 28. Sep 2019 21:51

Ogo napisal/-a:Tisti, ki imate uradno podprte VoLTE telefone, to sta v tem trenutku še vedno samo Huawei P30 in P30pro, si lahko sedaj sami vklopite VoLTE.

SMS na 7070:
VOLTE VKLOP
Kaj pa tisti telefoni ki v omrežnih nastavitvah pokaže funkcijo VoLTE? Tak telefon je galaxy s9 plus

Poslano z mojega SM-G965F z uporabo Tapatalk

Slika

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 396
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a green » 28. Sep 2019 22:04

Pač ne deluje. Bo treba počakati posodobitev.

Poslano z mojega Pixel 3 XL z uporabo Tapatalk

Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
Ogo
Tušmobilovec
Tušmobilovec
Prispevkov: 30
Pridružen: 01. Sep 2007 12:13
Telefon: Huawei P30 Pro

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Ogo » 30. Sep 2019 10:09

Samsung daje lažno upanje. Preverjeno ne deluje.

Bo pa S9 eden izmed prvih, ki bo dobil VoLTE update, ker je to tudi Samsungov testni telefon za za Telemach VoLTE. Samo procedura z Samsungom je dolga, je pa že v teku.
Držimo pesti, da bodo do konca leta prvi update-i firmware-tov s strani Samsunga tudi javno zunaj.

WPT78
Novinec
Novinec
Prispevkov: 4
Pridružen: 22. Avg 2019 11:58
Telemach paket: FREE2GO
Telefon: Huawei mate 20 lite
Dodatni paketi: /
Znesek računa: 7 €

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a WPT78 » 25. Okt 2019 14:30

@all , vsi ki uporabljate VOLTE pri Telemachu, kako ste sedaj zadovoljni z omrežjem in storitvijo ? Boljše (zaradi 4G klica,net), isto kot prej, kaj pa glede odziva baznih anten - postaj, ste skoz dosegljivi. Napišite kaj, za tiste ki še bodo uporabljali. Hvala
Jaz sem full boljše zadovoljna sedaj, sem imela že prej dober signal, sedaj pa še boljše, večina skoz na 4G.Tudi net leti hiter - 4G lte imamo na :800, 1800, 2100 Mhz v Medvodah

Uporabniški avatar
Ogo
Tušmobilovec
Tušmobilovec
Prispevkov: 30
Pridružen: 01. Sep 2007 12:13
Telefon: Huawei P30 Pro

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Ogo » 06. Nov 2019 15:38

Samsung S9 in njegove varijante naj bi bil sedaj uradno podprti za Telemach VoLTE.
Storitev lahko brezplačno aktivirate s sporočilom SMS z vsebino VOLTE VKLOP, poslanim na 7070.

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 396
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a green » 06. Nov 2019 15:49

Zakaj samo Samsung S9?

Poslano z mojega Pixel 3 XL z uporabo Tapatalk

Slika :thumbs:

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: VoLTE in VoWiFi pri Telemachu

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 06. Nov 2019 15:52

Sej je napisal S9 in njegove varjante .. To je mišljeno tudi na S9 plus
Slika

Odgovori