Lte tusmobil_Telemach groza

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 30. Jun 2015 22:26

spiderkb napisal/-a:Posoobitev telefona ti ne bo prinesla LTE možnosti. Če boš hotel uporabljati LTE, boš moral aparat zamenajti.
V tem primeru nimaš prav. Samsung LTE telefoni ne prikažejo možnost izbire LTE pri Telemachu oziroma pri operaterjih, ki LTE nimajo. Poslovna odločitev Samsunga.
Slika

pinoponko
Novinec
Novinec
Prispevkov: 29
Pridružen: 10. Maj 2013 09:14
Telemach paket: Telemach odbit

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a pinoponko » 01. Jul 2015 07:51

spiderkb napisal/-a:Posoobitev telefona ti ne bo prinesla LTE možnosti. Če boš hotel uporabljati LTE, boš moral aparat zamenajti.
Zaenkrat ti LTE na Tusmobilu prinese, če recimo naložiš Lolipop 5.0. Sam sem se odpovedal 2 mesecema garancije za galaxy note 3 in nalozil Simobilov lollipop 5.0. Sedaj pa na Tusmobilu dela LTE. Bogve kolko časa bi čakal, da bi prišel update za Tusmobil.
Pa kot sem napisal v zornjem postu je to šlamparija Tusmobila-Telemacha. Na žalost.

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 01. Jul 2015 15:55

Še enkrat ni šlamparija tušmobila ampak Samsunga.

Če se spomniš je Vega070 pri nekaterih telefonih pisalo še leta 2009, čeprav je operater vse proizvajalce obvestil že leta 2006.

To je isto če državi sporočiš spremenjene podatke, javno vidne so šele čez 1 leto. Mislim da krivda ni na tvoji strani.
Slika

fnaticboom
Novinec
Novinec
Prispevkov: 2
Pridružen: 28. Avg 2015 13:20
Telefon: galaxy s3

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a fnaticboom » 28. Avg 2015 13:25

Ok, jaz ne razumem tega vsega, ker imam osebno S3 (ki je zdaj že "star" telefon) , android 4.4.4 in ničesar nisem posebej vklapljal. Sem pa preveril in imam LTE. Kako lahko potem na raznih novih Notih in ostalih novejših Samsungih ni tega?

hojnikb
Novinec
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 27. Feb 2013 13:49
Telefon: Apple iPhone 7 32GB
Dodatni paketi: Revolucija 5000
Znesek računa: 7€

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a hojnikb » 04. Okt 2015 14:54

A kdo ve, če je LTE že vljučen za predplačnike ?

uSIMko že mam, profil preko sms-a je tudi vklopljen.
:hurra: :hurra: :hurra:

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 395
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a green » 04. Okt 2015 20:18

Tud mene nazima, še apn točke nastavi in nam porocaj.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

hojnikb
Novinec
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 27. Feb 2013 13:49
Telefon: Apple iPhone 7 32GB
Dodatni paketi: Revolucija 5000
Znesek računa: 7€

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a hojnikb » 05. Okt 2015 11:19

Očitno LTE še ni vkjučen za predplačnike.

Danes se mi je povezal na bazo, katera že ma LTE (sodeč po SI Info anyway) a je bil max HSPA.

Zdej uSIM mam (vsaj tako mi je avgusta zatrdil prodajalec, ki mi je menjal simko), telefon podpira LTE (Galaxy S4).

Zdej al telemach sračka al pa mene kej rom heca (custom GPe rom).
:hurra: :hurra: :hurra:

hojnikb
Novinec
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 27. Feb 2013 13:49
Telefon: Apple iPhone 7 32GB
Dodatni paketi: Revolucija 5000
Znesek računa: 7€

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a hojnikb » 06. Okt 2015 11:37

Evo dons se mi je uspel povezat na LTE, tko da je ta tut aktiven za predplačnike :hurra: :hurra: :hurra:
:hurra: :hurra: :hurra:

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 395
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a green » 30. Okt 2015 13:04

@hojnikb
To je dobra informacija, kakšne hitrosti dosegaš, dodaj kak screen shoot.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

nbicek
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 23. Nov 2015 21:43
Telemach paket: SE VEC
Telefon: HTC ONE M9

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a nbicek » 23. Nov 2015 21:46


Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 395
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a green » 15. Jan 2016 16:03

4 ure bil brez signala, ve kdo kaj se dogajalo?

Poslano z mojega ONE A2003 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1170
Pridružen: 27. Okt 2009 09:24
Telemach paket: SEVEC

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a enpir » 15. Jan 2016 16:18

bil je izpad na področju bele krajine zaradi težav na strani TS-ja....

Uporabniški avatar
green
Znanec
Znanec
Prispevkov: 395
Pridružen: 09. Okt 2013 17:15
Telemach paket: free2go revolucija
Telefon: Google Pixel 3 XL
Kraj: Črnomelj

Re: Lte tusmobil_Telemach groza

Odgovor Napisal/-a green » 15. Jan 2016 16:20

A to je to, sem iz Črnomlja.

Poslano z mojega ONE A2003 z uporabo Tapatalk
Slika :thumbs:

Odgovori