Safre napisal/-a:Ja, samo številko računa rabijo za uspešen prenos. Če ti bo kdo kompliciral, da hočejo dejanski papir na katerem je račun sprintan, jih po zdravju vprašaj.
Jaz še vedno nič plus tega zadnjih nekaj ur ne morem več pregledovati računov: Ker nimate pravic za upravljanje s svojim računom, prikaz e-računov ni mogoč. Za dostop do prikaza e-računov vam mora nosilec naročniškega razmerja dodeliti status za upravljanje s temi pravicami.
avgi napisal/-a:Ali D3GO deluje sedaj tudi na mobilnem omrežjem Telemach?
Meni deluje že 3 tedne oz. že od začetka, ko sem zamenjal paket. Deluje na wifi in na cellular. Sicer ima sama aplikacija D3GO (za android) nekaj bugov, ampak deluje pa tudi na Telemachovem mobilnem omrežju.
Jaz sem 5.10. in 12.10 poslal reklamaciji na mail, do danes še nič... Če se določil zakona o varstvu potrošnikov ne držijo, ti je lahko jasno, da je pri komunikaciji z naročniki nekaj hudo narobe.
No, da malo poročam: na mejl so odgovorili po 4 dneh (najbrž zato, ker je v njihov minus) in prosili za davčno. Davčno so dobili takoj in zdaj spet molk 4 days and counting Računa seveda še vedno od nikoder, je pa moja moj telemach stran zelo aktivna - beri: praktično z vsako prijavo se mi spremni količina informacij, do katerih lahko dostopam. Kaj naj rečem, dobro jim gre