Stock je zakongreen napisal/-a:A tako, drugač je to prikazovalo na starih romih z exposed in gravity box, zdaj mi več noče.
Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk

Stock je zakongreen napisal/-a:A tako, drugač je to prikazovalo na starih romih z exposed in gravity box, zdaj mi več noče.
Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Nekateri telefoni znajo sami zapisati novo ime na SIMko, ki ga dobijo iz samega omrezja, drugi pa ne, zato se ime spremeni seletado napisal/-a:Lithium, jaz recimo imam tudi novo SIM kartico, pa mi piše TUSMOBIL. Ne vem no, kje bi bila tu fora?
vcasih treba se off/on telefona narest. Drgac si pa eden tistih k majo non-standard software (sploh samsungi so znani po tem da se ne drzijo cist protokolov)SvetIdej napisal/-a:nič od tega ne dela
To naredim vedno prvo.ahmediukas napisal/-a:vcasih treba se off/on telefona narest. Drgac si pa eden tistih k majo non-standard software (sploh samsungi so znani po tem da se ne drzijo cist protokolov)SvetIdej napisal/-a:nič od tega ne dela
Obratno, ravno nexus 5 ima probleme s tem (pise tud na forumih)SvetIdej napisal/-a:To naredim vedno prvo.ahmediukas napisal/-a:vcasih treba se off/on telefona narest. Drgac si pa eden tistih k majo non-standard software (sploh samsungi so znani po tem da se ne drzijo cist protokolov)SvetIdej napisal/-a:nič od tega ne dela![]()
Če Nexus 5 z Androidom 6.0 ne dela potem pa nič ne dela
Prav tako Motorola Moto G ne jebe sistema.