Klik: https://play.google.com/store/apps/deta ... ilnipaketi
Ne govori neumnosti.SvetIdej napisal/-a:Na T-2 forumu bi tak link izbrisali in te kot uporabnika blokiraliTo je tako kot širjenje krive vere
Sem že doživel to
Pred 1 in 2 leti sem napisal na T-2 forum, da če kdo ve lokacije baznih postaj naj mi javijo in tudi dal link že zbranih lokacij. Prispevke na to temo so mi izbrisali, enkrat pa so me celo blokirali iz foruma zaradi podatkov o baznih postajah. T-2 moderatorjem ni bilo v interesu, da bi zbral lokacije vseh njihovih baznih postaj.mitja_i napisal/-a:Ne govori neumnosti.SvetIdej napisal/-a:Na T-2 forumu bi tak link izbrisali in te kot uporabnika blokiraliTo je tako kot širjenje krive vere
Sem že doživel to
mitja_i napisal/-a:Popolnoma napačno tolmačiš dogodke. T-2 je v interesu, da so točni naslovi lokacij tajni in še vedno je tako. Na forumu pa so podatki o približbih lokacijah baznih postaj že iz leta 2008. Če so ti brisali link do tvojih objavljenih točnih lokacijah, pa je to bilo res neumno.
T-2 forum je izjemno dobro moderiran za tako velik forum. Link do javno objavljenih dokumentov ne more biti v nobenem primeru vzrok za brisanje ali ban.
Da, se ti zdi, da je enako, če so lokacije objavljene na skoraj uradnem forumu ali na domači strani nekega Inštituta za neionizirna sevanja, za katerega ni še noben nikoli slišal?Safre napisal/-a: Ti to resno?![]()