Forenzik napisal/-a:Opažam da mi na Samsungu Galaxy S III mini (Android 4.1.1) po vaši nadgradnji SI Lokatorja ne kaže moči signala bazne postaje. Ostalo pa dela OK.
Zanimivo.. Pri meni na mojem S3 deluje oz kaže moč signala mam pa (Android 4.1.2) ... Verzija aplikacije Si.lokator je 3.17 pa deluje vse ok in tudi na starejših verzijah si.lokator je delovalo.
Forenzik napisal/-a:Opažam da mi na Samsungu Galaxy S III mini (Android 4.1.1) po vaši nadgradnji SI Lokatorja ne kaže moči signala bazne postaje. Ostalo pa dela OK.
Zanimivo.. Pri meni na mojem S3 deluje oz kaže moč signala mam pa (Android 4.1.2) ... Verzija aplikacije Si.lokator je 3.17 pa deluje vse ok in tudi na starejših verzijah si.lokator je delovalo.
Na 3.17 dela tudi pri meni. Opazil sem, da moram malo počakati (cca. 2 minuti) potem pa kaže moč signala. Pred tem sem imel drug telefon pa je pokazalo takoj. Sam da dela...
Forenzik napisal/-a:Na 3.17 dela tudi pri meni. Opazil sem, da moram malo počakati (cca. 2 minuti) potem pa kaže moč signala. Pred tem sem imel drug telefon pa je pokazalo takoj. Sam da dela...
prikaže se ti takoj ko zazna prvo spremembo. Lahko je to v 5 sekundah ali 2 urah... Na žalost Samsung ni dobro implementiral Androida na tem telefonu.
danes sem izdal že 3 različico Lokatorja. Sedaj izbiram tudi podatek koliko "zmore" vaš telefon največ (HSPA, HSPA+, LTE,...). To pa zato, da naprimer LTE obvestila omejim le na tiste telefone, ki lovijo LTE.
SI Lokator 4.00
Na SI Lokatorju verzije 4 bomo dodajali vse nove stvari, ki nam zagotavlja nov sistem! Prav tako je v načrtu že različica 5, ki bo razširila funkcije na zemljevidih.
Novo:
- zaključen prehod iz starega na nov sistem
- posodobljena grafična podoba na podstraneh