je začelo kazat prov na lokatorju..očitno delajo nadgradnjo pa je cela zmešnjava..SvetIdej napisal/-a:glede lokatorja je pri aplikaciji problem. bo popravljeno.

je začelo kazat prov na lokatorju..očitno delajo nadgradnjo pa je cela zmešnjava..SvetIdej napisal/-a:glede lokatorja je pri aplikaciji problem. bo popravljeno.
Aja včeraj ko je bil izpad omrežja... Mi je pač pisalo Samo Klic v sili... A lokator tvoj mi je pokazal da sem povezan za Klic v sili na bazno od Tušmobila SW410SvetIdej napisal/-a:ne ne pri lokatorju je bil tudi problemže pišem popravek za to težavo. Bil si prijavljen na PGD Postojna, ko si bil na tistem cell id-ju. Zagotovo. Verjetno je bila težava pri UMTS povezavi (zaradi nedelovanja omrežja).
Tudi Si.mobil zna zmešati moj Lokator
Edit: Evo Lokator 2.18 izdan.
Aja? Tega pa pri Tušmobilu nisi doživljalDeky_ napisal/-a: Aja včeraj ko je bil izpad omrežja... Mi je pač pisalo Samo Klic v sili... A lokator tvoj mi je pokazal da sem povezan za Klic v sili na bazno od Tušmobila SW410![]()
Tudi pri Tušmobilu sem to doživel ko je bil izpad omrežja celo dopoldne..rešavalo jih je da majo Roming z Mobitelom..sam kaj bo ko tega rominga enkrat ne bo več pol bo isto pisalo kot pri vseh ( Klic v sili )lithium napisal/-a:Aja? Tega pa pri Tušmobilu nisi doživljalDeky_ napisal/-a: Aja včeraj ko je bil izpad omrežja... Mi je pač pisalo Samo Klic v sili... A lokator tvoj mi je pokazal da sem povezan za Klic v sili na bazno od Tušmobila SW410![]()
![]()
Pa to lahko vidiš samo za Tušmobil al tudi za ostale oparaterje v sloveniji če je kaj novega?