Očitno TUŠmobil ne samo da NI SPOSOBEN in ga bo doletela predhodnicina usoda..očitno niti nočejo novih strank.

Prvo kot prvo..to je Neuradni forum..Furman napisal/-a:Znanec ima doma Mobitelov internet kateremu je potekla vezava. Prepričal sem ga naj prestopi k TUŠmobili, ker je oh in sploh dober. PA SEM SE ZAJEBAL KOKR SEM SE MOGEL. Prvo testni ključek in sim kartica sta bila dana za 7 dni v uporabo. ODJEBI ZADEVA OD SREDE DO DANES V PONEDELJEK ŠE VEDNO NI AKTIVIRANA. PA KAJ SE GRETE? A sami sebidelate super usllugo.
Očitno TUŠmobil ne samo da NI SPOSOBEN in ga bo doletela predhodnicina usoda..očitno niti nočejo novih strank.
Deky_ napisal/-a:Prvo kot prvo..to je Neuradni forum..Furman napisal/-a:Znanec ima doma Mobitelov internet kateremu je potekla vezava. Prepričal sem ga naj prestopi k TUŠmobili, ker je oh in sploh dober. PA SEM SE ZAJEBAL KOKR SEM SE MOGEL. Prvo testni ključek in sim kartica sta bila dana za 7 dni v uporabo. ODJEBI ZADEVA OD SREDE DO DANES V PONEDELJEK ŠE VEDNO NI AKTIVIRANA. PA KAJ SE GRETE? A sami sebidelate super usllugo.
Za reklamacije piši Tušmobilu..
Ko drugo piši z malimi črkami in ko drugo lepše obnašanje drugače bo tema zbrisana..