Lepo vreme za bajk in destinacija Dramlje (oz. hribi nad Dramljami).
Vzpon je bil naporen , a se je splačalo, ko sem prišel na vrh in videl, kaj sem našel
Verjetno še veverice nasedejo
moralo bi biti. (vsaj APEKov register tako pravi). Raje preverim, ker ne poznam nove lokacije bazne. Malo me je zmedlo, ker ta ko naj bi bila na m@ ima naslov Dolnji Slaveči. To me malo bega... Ta tanova pa ima spet nekaj s Dolnjimi Slaveči. Prečekirajte
Se mi je že zgodilo da je imel APEK-ov register narobe. Zaradi tega pa raje 2x vprašam.
SvetIdej napisal/-a:moralo bi biti. (vsaj APEKov register tako pravi). Raje preverim, ker ne poznam nove lokacije bazne. Malo me je zmedlo, ker ta ko naj bi bila na m@ ima naslov Dolnji Slaveči. To me malo bega... Ta tanova pa ima spet nekaj s Dolnjimi Slaveči. Prečekirajte
Se mi je že zgodilo da je imel APEK-ov register narobe. Zaradi tega pa raje 2x vprašam.
jozo: če ni NE1531 mi povej še Cell ID nove.
NE 1531 je na Mobitelovem stolpu v Dolnjih Slavečih...tole drevo je pa pri Gradu...lokacija odlična saj je na hribu...čeprav je na bazni tudi link še ni priklopljena,saj sem bil v neposredni bližini in klima še ne dela....pa tudi signal ni bil poln...prilagam še par slikc....