v osnovi gre za prepaid paket, ki aktiviraš s plačljivim klicem, lahko pa zadevo potem spremeniš v naročniški paket in si deležen nekaterih začetnih ogodnosti... Pogodba se sklene preko telefon, po pošti prejmeš dokumentacijo
enpir napisal/-a:v osnovi gre za prepaid paket, ki aktiviraš s plačljivim klicem, lahko pa zadevo potem spremeniš v naročniški paket in si deležen nekaterih začetnih ogodnosti... Pogodba se sklene preko telefon, po pošti prejmeš dokumentacijo
Glede pokritosti,ki je prej omenjena.
Pri nas(Kuteževo) še zdaj nič ali kakšna črtica Edge signala,to je vse.
Ko mi poteče pogodba grem nazaj k Mobitelu.
Navdušen sem bil nad vami.Poceni paketi,telefoni.
Sedaj so vse podražali,telefone,znižali popust na 10%,dražji klici po prekoračenih enotah,dražje gostovanje v tujini,...
Pa si povprašal na info@tusmobil.si, kaj se dogaja na tvoji lokaciji. Glede na to, da se omrežje non stop postavlja, čeprav je že na nivoju ostalih operaterjev bi bila tvoja odločitev da greš nazaj na Mobitel, rahlo .
Sem se že dvakrat pozanimal,pa ni kakega pozitivnega odgovora.
Vem,da bom na Mobitelu 10e več plačal,ampak vsaj ne bo toliko prekinitev povezav.
Pa Mobitel ima pri nas HDSP do 21,6.
Deky_ napisal/-a:Videno v današnjem katalogu Trgovina Tuš
Danes sem bil v poslovalnici v Ljubljani, hotel nekaj vprašati v zvezi z temi paketi, pa "fantiči" niso imeli pojma za katere pakete sprašujem.
Spogledali so se, začeli smejati, postalo mi je prav nerodno (po domače povedano izpadel sem budala). O teh paketih niso imeli POJMA, da sploh obstajajo.