enpir napisal/-a:popravi še, da v primeru da si na zemljevidu in klikneš na bazno postajo, se odpre novo sivo okno z informacijami, da ga zapreš moraš klikniti na gumb back. Super bi bilo če bi se okno zaprlo ko bi kliknil v prazno na zemljevidu ali pa na okno z opisom bazne postaje
Na 3.0 dela tako. Ne morem drugega rečt kot kupte si Android s 4.0
In razen s popravljenem bugov sem tudi zaključil razvoj do 3.0. Novosti bodo le za Androide od 3.0 naprej. Preveč je podvojenega dela.
Jst vem da ne bo zaradi tega kupoval nov telefon Ker itak kmalu pričakujem nadgradnjo na Android 4.0
kot se je izkazalo na enih telefon dela koda za jakost signala. dBm je kazalo ok, signal v % pa narobe. Problem izračuna (100* (nekaj1/nekaj2)) je bilo potrebno spremeniti v (100*nekaj1)/nekaj2
Ostalo pa optimizacija. Popravljanje kode za boljše delovanje.
PS: drugače razmišljam napisati še eno Android aplikacijo za pregled vseh zemljevidov na Androidu. Lokator 2.0 pa tile zemljevidi bodo bili izdani enkrat poleti. Sedaj me je navdušilo eno predavanje in mislim na spletni strani grafično prikazati podatke.
Če lahko pregledaš za m@ bazne če so postavljene tako kot morajo biti v okolici podčetrtka za C314 (sv Ema), C388 (Atomske Toplice), C352 (Imenska Gorica). Ker nisem čisto 100% in mi nekaj ne štima.
Če lahko pregledaš za m@ bazne če so postavljene tako kot morajo biti v okolici podčetrtka za C314 (sv Ema), C388 (Atomske Toplice), C352 (Imenska Gorica). Ker nisem čisto 100% in mi nekaj ne štima.
Bom preveril jutri, se ravno potepam v tistih koncih