Isti sms prejmem večkrat
Isti sms prejmem večkrat
Pozdravljeni!
Ali je kdo že imel tak primer, da je en sms prejel večkrat? Iz ene konkretne številke prejmem isti sms 10 x vsako minuto, nato pa 6 x vsakih 10 min?
Večino sms-jev prejmem brez problema. Za zdaj sem ugotovil, da jih prejmem samo iz ene konkretne številke in pa varnostni sms pri Diners clubu, ko pri nakupi z Diners kartico dobim namesto enega, 10 sms-jev...
Ima kdo podobne probleme?
Hvala za pomoč
lp
Ali je kdo že imel tak primer, da je en sms prejel večkrat? Iz ene konkretne številke prejmem isti sms 10 x vsako minuto, nato pa 6 x vsakih 10 min?
Večino sms-jev prejmem brez problema. Za zdaj sem ugotovil, da jih prejmem samo iz ene konkretne številke in pa varnostni sms pri Diners clubu, ko pri nakupi z Diners kartico dobim namesto enega, 10 sms-jev...
Ima kdo podobne probleme?
Hvala za pomoč
lp
Re: Isti sms prejmem večkrat
Si že kaj poklical na Diners, če njihov sistem ti pošlja večkrat isto sporočilo?
ja sem. rešujejo. Samo zanimivo se mi zdi, da mi pa tudi iz samo ene privat številke tako pošilja...spiderkb napisal/-a:Si že kaj poklical na Diners, če njihov sistem ti pošlja večkrat isto sporočilo?
Meni se isto dogaja. Prav vsak SMS neglede kdo ga je poslal prejemam tudi po več dni. :jok
to bo napaka na tvojem telefonu ker strežniku ne sporoči da je bil SMS dostavljen. Za začetek naredi izklop/vklop telefona
zanima me če si zadevo rešil ker imam isto težava tudi sam in to tzraja že skoraj dva meseca in mi napake do zdaj še niso uspeli rešit...počasi bom že obupal nad vsem ker več nevem kaj je še za nardit...naročnino imam na simobilu vendar imam aparat (samsung note) kupljen na mobitelu pa me zanima v kar sicer dvomim če je v tem težava...na mobitelu dokler sem bil njihov naročnik teh težav nisem imel...zdaj pa dobivam skoraj vsak dan ta ponavljajoča sms sporočila na simobilu pa mi tehniki še niso povedali nič konkretnega da bi se stvar nehala ponavljat...aja pa zamenjal sem med tem časom telefon, dali so mi novo sim kartico pa tud signal imam odličen tako da res ne vem v čem je problem. prosim če kdo ve kaj več če mi lahko pomaga oz. kako so pri njemu rešli zadevo...plis
-
- Novinec
- Telefon: Samsung Galaxy Ace
- Znesek računa: 20
Jaz sem skoraj cel teden prejemal od SiOLa ena in iste SMSe Pa potem še nekajkrat od drugih ljudi...
To je kriv Tusmobil.
Meni se obcasno zgodi da dobim po 2 enaka sms-a , ne glede na posiljatelja, mobitel,tus, simobil.
Imel sem razlicne tezave ze z sms-i na tusmobilu in vsakic ko sem prijavil napako , me je potem par dni kasneje poklicala z helpdeska zelo prijetno dekle ki mi je pojasnilo
da so njihovi tehniki vse preverili in da je pri njih vse v redu in tako z nobeno prijavo napake ne resis tezave, ker vedno je pri njih vse v redu
Meni se obcasno zgodi da dobim po 2 enaka sms-a , ne glede na posiljatelja, mobitel,tus, simobil.
Imel sem razlicne tezave ze z sms-i na tusmobilu in vsakic ko sem prijavil napako , me je potem par dni kasneje poklicala z helpdeska zelo prijetno dekle ki mi je pojasnilo
da so njihovi tehniki vse preverili in da je pri njih vse v redu in tako z nobeno prijavo napake ne resis tezave, ker vedno je pri njih vse v redu
pierson napisal/-a:To je kriv Tusmobil.
Verjemi, da je tako
Lp.
zanimivo da v vsem času odkar sem na TM še nisem prejel dvojnih SMS sporočil....pierson napisal/-a:To je kriv Tusmobil.
si mogoče razmišljal da je kaj na samem telefonu a?
itak, vedno so telefoni krivi
pa ocitno malo sms-ov prejmes/posljes ce se takih problemov nisi imel
pa ocitno malo sms-ov prejmes/posljes ce se takih problemov nisi imel
-
- Znanec
- Telefon: N73
Ce imas probleme s signalom se zna zgodit vec enakih SMS-ov, ker telefon ne javi nazaj da ga je prejel, in jih potem sms center ponovno poskusa dostaviti.