Po 14 dneh paketa AllInclusive sem prejel obvestilo da mi bodo zmanšali klice v druga omrežja ker sem prekoračil neomejen paket. Sedaj je minilo 24 dni in ne morem poslat sms-a,ne morem klicat...NIČ. TUŠmobil NIKOLI VEČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roland
ALL Inclusive pritožba
Re: ALL Inclusive pritožba
Dragi TušMobil,vsaj sms-e pustite ali nekaj...edini telefon ko imam in vidim da se na Tuš-a človek ne more zanesit...pa so vsi govorili da je Tuš ZANIČ a nisem verjel...moral sem se sam opečt!
predlagam ponovno branje posebnih pogojev all inclusive paketa...
http://tusmobil.si/component/filemanager/?fid=580
več kot očitno si "izkoriščal" sam paket, da si kvoto presegel že v 14dnevih... vrjetno si bil prvo opozorjen preko SMSa, da bo v primeru nadaljne porabe prišlo do blokade, ker tega nisi upošteval je prišlo do blokade...
http://tusmobil.si/component/filemanager/?fid=580
več kot očitno si "izkoriščal" sam paket, da si kvoto presegel že v 14dnevih... vrjetno si bil prvo opozorjen preko SMSa, da bo v primeru nadaljne porabe prišlo do blokade, ker tega nisi upošteval je prišlo do blokade...
- tado
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO Revolucija
- Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
- Znesek računa: 7 €
- Kraj: Perth (Scotland)/Kranj
Da bo zgodba popolna, prosim povej koliko enot si porabil oziroma koliko minut si klical, ker tole dosežt je parollypop napisal/-a:Po 14 dneh paketa AllInclusive sem prejel obvestilo da mi bodo zmanšali klice v druga omrežja ker sem prekoračil neomejen paket. Sedaj je minilo 24 dni in ne morem poslat sms-a,ne morem klicat...NIČ. TUŠmobil NIKOLI VEČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roland
- lithium
- Administrator
- Telemach paket: Free2Go Revolucija
- Telefon: iPhone14 Pro
- Dodatni paketi: EON light(200/50net)
- Kraj: Celje
Uf, da pa kvoto nekdo doseže v 14. dneh?!
Verjetno ima kartico v kakšni napravi za klice iz cele firme
Verjetno ima kartico v kakšni napravi za klice iz cele firme
Administrator neuradnega foruma
Roland, ni potrebe, da se razburjaš, omogočeno ti je bilo, da zelo ugodno uporabljaš celoten volumen, ne pa da ga iskoriščašrollypop napisal/-a:Po 14 dneh paketa AllInclusive sem prejel obvestilo da mi bodo zmanšali klice v druga omrežja ker sem prekoračil neomejen paket. Sedaj je minilo 24 dni in ne morem poslat sms-a,ne morem klicat...NIČ. TUŠmobil NIKOLI VEČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roland
Če nimaš občutka koliko si dejansko porabil, ti svetujem, da skočiš na portal moj.tusmobil.si ter preveriš zgodovino uporabe
Moje mnenje je, da si preveč pretiraval v določenem trenutku ali času in je sistem zaznal nenaden skok porabe oz. zlorabe v tistem času, kajti blokada kot jo imaš ti se zelo redko izvaja, da si imel neko konstatno povrečno porabo tudi v enaki porabljeni količini kot si jo imel in presegel dani limit, ne bi te blokiral, saj je kar precej aktivnih uporabnikov s tem paketom, ki konstantno presegajo okvirni limit, saj ni dobeseden, vendar pri tebi, kot že rečeno nekaj ni bilo povsem na mestu v danem trenutku.
Sicer pa blokada ti je do konca meseca. Drugi mesec bo kmalu in boš imel vnovič možnost uporabe polnega paketa , vendar takrat bodi previden, sistem te ima že na piki
Lp.