lithium napisal/-a:Meni je pa top feature ravno možnost uporabe dveh simk v aparatu. Nekateri pač imamo raje ločeno službeno in privat telefonsko številko
Glede na to da se pri paketih free, razn pri prenosu podatkov, ne gleda ali si v nacionalnem roamingu ali v tuš-ovem omrežju, zakaj nebi te novosti vpeljali tudi za brezmejne pakete, ki so dražji od paketov free? Velikokrat bi bilo to zelo dobrodošlo.
Nimaš še dropbox-a? Preizkusi ga tukaj in prejmi 250MB bonusa.
Tuš omrežje je že kul, sam na dveh destinacijah kjer sm precej pogosto ga ni oz je 1-2 črtici če maš srečo, mobitel lovi normalno pravtako simobil. Ni mi všeč to da moram pazit da ne pošljem sms-a prek mobitel ko sem v teh območjih. Ročna izbira ne pride v upoštev ker potem sm nedosegljiv. Glede na to da mesečno namenimo tušu 60€ in da največ pri paketih free dobijo 40€, nevidim smisla da imajo samo paketi free to možnost. Mal je tko, ne fer al kako bi reku
Nimaš še dropbox-a? Preizkusi ga tukaj in prejmi 250MB bonusa.
to se tud jst strinjam, zato nekak ne spravm cele penzjonistične familije na en brezmejni paket, ker če bi se slučajno kdo navadu sms pisat bi se račun dvignu
Zanima me, če pri Tušmobilu obstaja kakšna podobna storitev, kot je pri Mobitelu komunikator oz. pri Simobilu Si.naIP, ker nisem tega nikjer opazil, bi pa skoraj nujno rabil?