kmetek napisal/-a:lol vezo od veze za 36...pri nas pa prideš v trgovino, vzameš za 37,90 in dobiš še frizby gratis.....močna veza od veze
Meni se je zdela

Frizbi je dobra stvar

kmetek napisal/-a:lol vezo od veze za 36...pri nas pa prideš v trgovino, vzameš za 37,90 in dobiš še frizby gratis.....močna veza od veze
kmetek napisal/-a:aja odprt artikel? tsssss drugače ravno novi modeli prišli ven
e-1200
e-1500
hehe.....no jaz delam v comshopu lesce, če bo kdo kaj rabil
Izvoli, morda najdeš kaj zanimivegalithium napisal/-a:Po kakšni ceni pa dobiš mikrotike? Je kdo konfiguriral BGP na njih?
Pa si se preprical, da je crknil router in da ni sel zgolj napajalnik? Ker lani so npr. od ASUS WL500 serije kar po vrsti po celem svetu crkovali napajalniki (sodec po tistem, kar sem nasel, ko je meni crknil napajalnik). Router pa se vedno dela.desyncx napisal/-a:Po 4 letih mi je kar na lepem crknil, čemu se sploh ne čudim, saj je na mesec šlo i po 100 Gigabytov prometa skozi njega.
Je to boljša varjanta od Tomato-ta?lithium napisal/-a:S tem routerjem še nisem eksperimentiral, ampak jaz bi namestil dd-wrt http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=79673
lithium napisal/-a:Tomato ima manj nastavitev. DD-WRT je vsaj zame boljši. Kako router povrneš v prvotno stanje pa tudi piše na tistem forumu. Načeloma ni težav, samo flashas pravi image z dd-wrt strani in že imaš spet originalni linksys firmware.
Pazi pa, da uporabiš pravo verzijo (za ta router sta očitno dve).
lithium napisal/-a:Poglej na proizvajalčeve nalepke na routerju. Verjetno nekje piše hw verzijo 1.x oz. 2.x
Tako potem uporabiš ustrezen image za flashanje dd-wrt.