Debata med uporabniki Tušmobila
Re: Debata med uporabniki Tušmobila
vse je mogoče 

sky is the limit 

ah kje 
drgač pa ja, ta sprememba je možna... :d

drgač pa ja, ta sprememba je možna... :d
A kdo ve kolk je cena Samsung Galaxy S2 v paketu Free20?
Bo treba svojega operaterja poklicatlanmaki napisal/-a:A kdo ve kolk je cena Samsung Galaxy S2 v paketu Free20?

Lp.
Če je taka skrivnost lahko tudi preko ZS
tudi mene zanimajo cene v teh novih paketih
5/15/20/40.....
Mati je skeptična glede Tušmobila, boji se zanesljivosti in dosegljivosti....rabi pokritost z signalom....ker ima veliko pogovorov itd....zato tudi 800€ v letu dni na Simobilui
Paket 40€ brez telefona bi bil zanjo zmaga 30€....kaj ji moram še rečt oziroma povedati, da jo prepričam itd?
5/15/20/40.....
Mati je skeptična glede Tušmobila, boji se zanesljivosti in dosegljivosti....rabi pokritost z signalom....ker ima veliko pogovorov itd....zato tudi 800€ v letu dni na Simobilui

Paket 40€ brez telefona bi bil zanjo zmaga 30€....kaj ji moram še rečt oziroma povedati, da jo prepričam itd?
-
- Novinec
- Telefon: xperia ray
- Dodatni paketi: internet 24ur
Zadnje čase se je Tušmobilovo omrežje zelo popravilo oziroma skoraj ni več prostora, kjer nebi lovil signal. Pri paketu 40€ je dobro to, da lahko uporabljaš neomejeno tudi Mobitelovo omrežje, katero (če ni že Tušmobilovo omrežje boljše) je sigurno boljše kot Simobilovo omrežje. Torej gre k Tušmobilu vzame paket 40FREE in doma preklopi ročno na Mobitelovo omrežje ter se pogovarja (razen če ste doma v Ljubljani tam to ni več mogoče). V primeru, da uporabljaš Mobitelovo omrežje moraš biti previden, da nimaš vklopljenega podatkovnega prenosa, saj te to na koncu meseca ogromno stane. Se pa da narediti tudi blokado, da v Mobitelovem omrežju telefon ne vleče podatkovne povezave.
Sam uporabljam ALL INCLUSIVE za 30€ in lahko povem, da je vse kar so navedli res. Lahko se pogovarjam kolikor hočem (res je, da nisem prekoračil 1500 min v Mobitelovem omrežju oziroma nisem klical več kot 1500 min v druga omrežja) pošiljam ogromno SMS sporočil ampak res ogromno, MMS sporočil niti ne toliko ter prenašam veliko podatkov saj sem veliko na internetu preko telefona. Sedaj sem dobil račun in glej ga zlomka cifra na koncu računa je 30€. To je to delaj kar hočeš plačaš 30€.
V vsakem primeru ali uporabljaš Tušmobilovo ali Mobitelovo omrežje postaneš zadovoljen uporabnik Tušmobila, saj ti za razumen denar nudijo ogromno. Veliko lažje je če veš koliko boš plačal na koncu meseca in potem lahko brez slabe vesti govoriš, pa govoriš, pa govoriš kot pa da med pogovorom razmišljaš o računu.
PS: Pa še to naj omenim, da ne delam na Tušmobilu, da me Tušmobil ne plača in da nimam ničesar z njimi razen, da uporabljam Tušmobilove storitve za katere dobim račun kot vsi ostali (brez popustov) in ga redno poravnam. Res pa je, da sem zadovoljen Tušmobilov uporabnik in rad povem to tudi naprej.
Lep dan.
Sam uporabljam ALL INCLUSIVE za 30€ in lahko povem, da je vse kar so navedli res. Lahko se pogovarjam kolikor hočem (res je, da nisem prekoračil 1500 min v Mobitelovem omrežju oziroma nisem klical več kot 1500 min v druga omrežja) pošiljam ogromno SMS sporočil ampak res ogromno, MMS sporočil niti ne toliko ter prenašam veliko podatkov saj sem veliko na internetu preko telefona. Sedaj sem dobil račun in glej ga zlomka cifra na koncu računa je 30€. To je to delaj kar hočeš plačaš 30€.
V vsakem primeru ali uporabljaš Tušmobilovo ali Mobitelovo omrežje postaneš zadovoljen uporabnik Tušmobila, saj ti za razumen denar nudijo ogromno. Veliko lažje je če veš koliko boš plačal na koncu meseca in potem lahko brez slabe vesti govoriš, pa govoriš, pa govoriš kot pa da med pogovorom razmišljaš o računu.
PS: Pa še to naj omenim, da ne delam na Tušmobilu, da me Tušmobil ne plača in da nimam ničesar z njimi razen, da uporabljam Tušmobilove storitve za katere dobim račun kot vsi ostali (brez popustov) in ga redno poravnam. Res pa je, da sem zadovoljen Tušmobilov uporabnik in rad povem to tudi naprej.
Lep dan.
somebody napisal/-a:Zadnje čase se je Tušmobilovo omrežje zelo popravilo oziroma skoraj ni več prostora, kjer nebi lovil signal. Pri paketu 40€ je dobro to, da lahko uporabljaš neomejeno tudi Mobitelovo omrežje, katero (če ni že Tušmobilovo omrežje boljše) je sigurno boljše kot Simobilovo omrežje. Torej gre k Tušmobilu vzame paket 40FREE in doma preklopi ročno na Mobitelovo omrežje ter se pogovarja (razen če ste doma v Ljubljani tam to ni več mogoče). V primeru, da uporabljaš Mobitelovo omrežje moraš biti previden, da nimaš vklopljenega podatkovnega prenosa, saj te to na koncu meseca ogromno stane. Se pa da narediti tudi blokado, da v Mobitelovem omrežju telefon ne vleče podatkovne povezave.
Lep dan.
Koretno povedano

Za skeptike je še zmeraj opcija izvajanje testa s predplačniško SIM, cena 3,99€ gor 5€.
Kar se tiče Ljubljane, tukaj enostavno ni potrebe po NR že več kot dve leti

Lp.
smo drugače iz Kranja, uporabila pa bo en SONY ERICSON telefon, ki bo imela internet itaq off.....torej ji rečem: BEJŠ NA TUŠA 

kmetek napisal/-a:smo drugače iz Kranja, uporabila pa bo en SONY ERICSON telefon, ki bo imela internet itaq off.....torej ji rečem: BEJŠ NA TUŠA
Komot

Lp.
vam javim hehe.....pa še en kolega bo šel na tuš.....drugi je pa tečen 100 na uro.....pazite sedaj to....ima en smotan paket na simobilu, porabi pa za 50€ smsov!!!!
-
- Novinec
Se strinjam. V tem primeru bosta oba zadovoljna.DreamDesign napisal/-a:jst bi rekel: bejš na tuša, prišparani keš pa men daj

-
- Novinec
brez zamere aj ste butastikmetek napisal/-a:vam javim hehe.....pa še en kolega bo šel na tuš.....drugi je pa tečen 100 na uro.....pazite sedaj to....ima en smotan paket na simobilu, porabi pa za 50€ smsov!!!!

(PS: Ni bilo osebno in nič slabega nisem mislil)