12 let pri simobilu me ni nihče s tem zajebaval, 2 leti pri mobitelu tudi ne(pa sem hkrati bil naročnik tudi simobila)... pridem na tušmobil pa take variante...

tado napisal/-a:Glede iPhona sem dobil eno "notranjo" informacijo, da je povpraševanje po telefonu ogromno, večina današnjih klicev v centre in njihovo modro tel. številko je zaradi iPhona. Tako da bodo imeli jutri gužvo:=)
DreamDesign napisal/-a:Računaj se pogovarjajo 3 prijatelji. Pa en zbira kam bo šel. Jaz pri Tušu plačujem 20 €, drugi pa pri Si.mobilu 50 €. Kaj misliš
Da se še poveča obiskanost mojih primerjav na mojem portalu. Pol bo pa bomba.
Kljub največ ugodnostim bo Tušmobil po mojih ocenah tržni delež naslednji 1-2 leti počasi rasel. Ampak potem se bo tudi eksponentno začel dvigovati (računam da ko bo imel enih 600-700 baznih postaj bo bilo prelomno).
Na paketu itak džabest ni zahteval, je pa res da nisem vzel telefona ampak samo naročniško razmerje.tado napisal/-a:Mobitel zahteva pogodbo o zaposlitvi če se ne motim?!
Drugače pa, takle mamo. Upam le, da se nisi premislil o prehodu k Tušmobilu...
Drugače pa, jaz sedaj ko ima Si.mobil uradno partnerstvo z Applom, pričakujem, da se cene iPhona pri Tušmobilu znižajo, vsaj za polovico.