Nakup novega telefona;)
-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S23u.
- Kraj: Postojna
Nakup novega telefona;)
Razmišljam o nakupu novega telefona pa me zanima kerega bi vi vzeli Samsung Galaxy S ali LG Optimus 2x
Prosim za mnenje zakaj bi enga vzeli zakaj drugega..
Re: Nakup novega telefona;)
Če misliš Galaxy S I, potem definitivno je bolši oz. bolj zmogljiv LG Optimus 2x od slednjega.Deky_ napisal/-a:Razmišljam o nakupu novega telefona pa me zanima kerega bi vi vzeli Samsung Galaxy S ali LG Optimus 2x
Lp.
-
- Specialec
itak mislim na Galaxy S ne na dvojko..Jah tukaj bo na koncu cena odločala...Jst rabim sam mnenje da se lažje odločim..
-
- Specialec
lithium napisal/-a:Zakaj pa ne Ideos X5?
Zato ker ne zaupam firmam ki so komaj vstopile na slovenski trg Mobilne telefonije..
- tado
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO Revolucija
- Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
- Znesek računa: 7 €
- Kraj: Perth (Scotland)/Kranj
Deky, kake pa pokaš?! ne bom komentiral, vendar ti tudi sam priporočam Ideosa!
-
- Specialec
@tado
govorim od telefonih in ne od modemih
govorim od telefonih in ne od modemih
Deky_ napisal/-a:itak mislim na Galaxy S ne na dvojko..Jah tukaj bo na koncu cena odločala...Jst rabim sam mnenje da se lažje odločim..
Če se ne motim je ta debata že en krat potekala na tem forumu in je bila konstruktivna, zakaj LG Optimus One in Ne Galaxy s II.
Za Galaxy S II bi se jaz odločil, zaradi podpore HSPA+, saj podpira do 24 Mbit/s ter zaradi Super Amoled, Gorilla zaslon-a
Lp.
Zadnjič spremenil delboy, dne 09. Jun 2011 15:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Specialec
ne nisem ...in še lep cajt ne bomtado napisal/-a:Pa saj je vseeno, saj jaz tudi mislim telefon. Si že sploh sprobal X5?
edit: zaenkrat me ne mika da bi mel Ideos..
Sem bivši lastnik Galaxy S-a (prvega) in trenutni Optimusa 2X. Na dolgi rok gledano, je odločitev jasna, če pogledaš specifikacije. Jasno, to v veliko primerih ne pove veliko, ampak je pomembnejša uporabniška izkušnja. Podpora (nadgradnje...) pri nobenem proizvajalcu ni najbolj hvale vredna, Moja izkušnja s stock ROMi je daleč na strani 2X-a, z Galaxyom je pač bilo preveč težav (predvsem zatikanje in neuporaben GPS).
Seveda je tukaj možnost uporabe Custom ROM-ov, ampak je v prednosti spet O2X zaradi boljše strojne opreme. Če je pomemben faktor tudi kamera/fotoaparat, optimus spet zmaga, navdušen sem celo nad posnetki v temnih prostorih, čeprav telefona ponavadi ne uporabljam za fotografiranje, je pa le vedno pri roki Kar se mene tiče, je edina prednost Samsunga, blagovna znamka, pa že ta pri meni ni kaj dosti vredna po izkušnji s privm S-om. Aja, pri S-u lahko uporabiš tudi modificiran software, ki je namenjen nexus S-u, če ti to veliko pomeni
Seveda je tukaj možnost uporabe Custom ROM-ov, ampak je v prednosti spet O2X zaradi boljše strojne opreme. Če je pomemben faktor tudi kamera/fotoaparat, optimus spet zmaga, navdušen sem celo nad posnetki v temnih prostorih, čeprav telefona ponavadi ne uporabljam za fotografiranje, je pa le vedno pri roki Kar se mene tiče, je edina prednost Samsunga, blagovna znamka, pa že ta pri meni ni kaj dosti vredna po izkušnji s privm S-om. Aja, pri S-u lahko uporabiš tudi modificiran software, ki je namenjen nexus S-u, če ti to veliko pomeni
-
- Znanec
- Telefon: Huawei ideos x5
- Znesek računa: 19,90
Če se gre za SGS1 potem itak da optimusa 2x, če se pa gre za SGS2 pa seveda slednjega saj ima najboljši ekran out there pa 1gb rama...
-
- Specialec
Tut sam se nagibam k LG Optimus 2x ker za SGS 2 je cena previsoka... A za LG Optimus 2x sem našu kr solidno ceno..
A za dokončno odločitev boste zvedli do konc tega meseca
Hvala za odgovore...a še vedno lahko odgovarjate dajate svoja mnenja
A za dokončno odločitev boste zvedli do konc tega meseca
Hvala za odgovore...a še vedno lahko odgovarjate dajate svoja mnenja
a nis glih pred kratkem nabavu swifta? ;D
-
- Specialec
Lani Avgusta...sem ga nabavil..
Pred kratkim je kupoval Lithium pa še en s foruma...mal si zamešal.. Moj swift bo hmalu star 1 leto
edit:A kdor me pozna dobro oz. osebno ve da sem usekan na tehnologijo in novosti s tega področja..
Pred kratkim je kupoval Lithium pa še en s foruma...mal si zamešal.. Moj swift bo hmalu star 1 leto
edit:A kdor me pozna dobro oz. osebno ve da sem usekan na tehnologijo in novosti s tega področja..