pa deky sprašuje kdaj bo selfcare portal

Rocky napisal/-a:Hja samo s temi telefoni je tak tak, da tušmobil kaj dosti uporabnikov ne pritegne s cenami telefona, žal tukaj gospodari mobitel in njihova opcija "naj naj" za 19€. Ker če gledaš itak džabest + naj naj = 38€/mesec + za 1€ dobiš Samsung Galaxy S2, ki pa je boljši od tega LGja, v vseh pogledih. Sedaj bo pa še simobil "butnil" tako ponudbo za iphone4 ven da adijo... (mam dobre informacije glede cenika pri simobilu). In po mojem je dejstvo da se največ uporabnikov seli ravno zaradi ugodne ponudbe aparatov, ne toliko paketov =)
Rocky napisal/-a:Hja samo s temi telefoni je tak tak, da tušmobil kaj dosti uporabnikov ne pritegne s cenami telefona, žal tukaj gospodari mobitel in njihova opcija "naj naj" za 19€. Ker če gledaš itak džabest + naj naj = 38€/mesec + za 1€ dobiš Samsung Galaxy S2, ki pa je boljši od tega LGja, v vseh pogledih. Sedaj bo pa še simobil "butnil" tako ponudbo za iphone4 ven da adijo... (mam dobre informacije glede cenika pri simobilu). In po mojem je dejstvo da se največ uporabnikov seli ravno zaradi ugodne ponudbe aparatov, ne toliko paketov =)
Sem dodal na to-doDreamDesign napisal/-a: PS: Lithium, predlagam, da v profilu omogočiš da napišemo koliko kdo porabi za mobilno telefonijopa da dodaš še pakete od multipaketa
Za tuš internet pakete pa isto (posebej): paketi ter cena
lithium napisal/-a:Sem dodal na to-doDreamDesign napisal/-a: PS: Lithium, predlagam, da v profilu omogočiš da napišemo koliko kdo porabi za mobilno telefonijopa da dodaš še pakete od multipaketa
Za tuš internet pakete pa isto (posebej): paketi ter cena
Pa nekdo je enkrat omenjal, če je možno na phpBB imeti črto, ki označuje nove prispevke. Moram tudi to preveriti ob priliki. Lithium si vse zapomni
Mi je znano toDreamDesign napisal/-a:No ne vem. Vem, da vsakogar šokiram, ko pravim, da cela moja družina uporablja na mesec 1000 enot za 13,3 EUR
Tudi ti bodo počasi potekli ...avgi napisal/-a:Cenovno je res Tušmobil najbolj ugoden, vsekakor pa je še vedno problem, da ima veliko ljudi vezane anekse na Mobitel...
Pokliči 070 700 700 ali pošlji email na info@... ter podaj prijavo ugotovljenega, navedi točno kaj se dogaja, katere točno mobilnike si uporabil ter predvsem kdaj (okviren točen čas je zelo zaželen) in kje (predvsem mikrolokacije-naslov)desyncx napisal/-a:Pri Tušmobilu so cene res ugodne. Mi pa orng najeda 3G Tušmobil omrežje in to, da moram kdaj ročno nastaviti omrežje. Večkrat kje opazim, da imam Tušmobilovo 3G omrežje in sem nedosegljiv in tudi poklicati ne morem nikoga ( signal 3 ali 4 črtice). Takoj, ko pa spremenim omrežje v 2G, pa vse deluje OK. Sem že to opazil na več lokacijah in z več mobilniki.
delboy napisal/-a:Rocky napisal/-a:Hja samo s temi telefoni je tak tak, da tušmobil kaj dosti uporabnikov ne pritegne s cenami telefona, žal tukaj gospodari mobitel in njihova opcija "naj naj" za 19€. Ker če gledaš itak džabest + naj naj = 38€/mesec + za 1€ dobiš Samsung Galaxy S2, ki pa je boljši od tega LGja, v vseh pogledih. Sedaj bo pa še simobil "butnil" tako ponudbo za iphone4 ven da adijo... (mam dobre informacije glede cenika pri simobilu). In po mojem je dejstvo da se največ uporabnikov seli ravno zaradi ugodne ponudbe aparatov, ne toliko paketov =)
Imel sem doma do nedavnega enega, ki je na tak način premišljeval, dokler ni začel nekoliko bolj samostojno premišljrvati glede stroškov in nato je dokaj hitro videl in ugotovil, da ni potrebe dodatno metati denarja stran za višje naročnine na mesec
![]()
Vzemi ceno telefona v predvidenem paketu ter jo razdeli na 24 mesecev ter prištej zraven, pazi, znesek mesečne položnice in sedaj isto preračunaj še pri predlaganih rešitvah konkurence. Se ti še zdi, da je opcija naj naj dobra izbira, razen za podjetje![]()
Lp.