Debata med uporabniki Tušmobila

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
conspiracy
Znanec
Znanec
Telefon: Nexus 5
Kraj: Kranj

Re: Debata med uporabniki Tušmobila

Odgovor Napisal/-a conspiracy »

Ja, sej ni panike, samo upam da je res to to...tudi sam sem posumil/pomislil na te nadgradnje.
đonson

Odgovor Napisal/-a đonson »

voyager napisal/-a:Jest bi na kratko samo eno svojo izkušnjo povedal. Danes sem se odločil eno svojih številk prenesti na Tušmobil. Oglasil sem se na Bratislavski cesti 9, kjer ima Tušmobil eno svojo poslovalnico v Tušmarketu. Cela procedura je bila ena sama muka. Pričakoval sem, da mi bo zaposleni predstavil Tušmobilovo ponudbo, ampak sem očitno pričakoval preveč. Niti enega samega podatka o ponudbi ali naročeni storitvi mi ni dal, vsak podatek sem moral sam vleč iz njega, kdaj bo SIM aktivna, kakšni so stroški, kako lahko naročim dodatne pakete. Namesto da bi drdral sam od sebe, sem moral vrtat in vrtat sam. Med postopkom sem ga moral 3x vprašat kako se izklopi prenos podatkov v Mobitelu, kar seveda ni vedel in se je dobesedno zavil v molk. Šele v tretje je končno pomislil, da bi bilo dobro da preveri na klicnem centru, kjer je končno dobil odgovor.
Skratka koga Tušmobil vse zaposli se sprašujem. Zakaj se folk zaposli tam, če mu tako delovno mesto ne odgovarja. In za vso to nedelo mi bodo zaračunali 10 EUR priključnine. Toliko o prvem vtisu Tušmobila. Če računajo na kakšna priporočila se motijo, manjka samo še kakšna pika na i, da grem nazaj pa jih niti povoham ne več.
Evo moje izkušnje,ki sem jo nekam drugam pripel:
Naj mi nekdo ,ki se giblje v Tušmobilovih krogih pojasni sledeče,imel sem predplačniški paket odločil sem se za paket brezmejni 200 ob pogoju da ne plačam priključnine,referentka v tušmobil centru mi je na vprašanje,da če se odločim za paket brezmejni 200 ne plačam priključnine mi odgovori:tako je, ne boste plačali naročnine,ker že imate našo številko (070),zraven mene je bil brat ,ki je vse to kar je rekla referentka slišal,ok bom sklenil pogodbo,nakar danes dobim račun pa je zaračunana priključnina v znesku 10€,grem v tušmobil center povem vse to kar mi je njegova sodelavka zagotovila in mi je začel nekaj o strošku prenosa št. govorit,mu rečem če me je poslušal kaj sem mu povedal potem se je začel nekaj sprenevedat sem mu rekel da naj mi uredi tako da mi da kupon oz. naj uredi zadevo kakor ve in zna,sem mu rekel: potem me je vaša sodelavka zavajala pri sklenitvi pogodbe,nakar mi je dal obrazec za reklamacijo naj ga izpolnim,mi ga je skopiral in požigosal in da bom v roku 15 dni obveščen o rešitvi reklamacije.
Naj mi nekdo pomaga prosim da do plačila priključnine ne ni prišlo,ker referenta v tušmobil centru sem prosil za kupon,naletel sem pa na gluha ušesa,nekaj je gledal v računalnik da mi ni njegova sodelavka slučajno že dala kupon,vedndar sem mu rekel da nisem z njene strani nič takega dobil,ker sem ji verjel na besedo da mi ne bo zaračunana priključnina.
Mladi gospod ,s katerim sem se pogovarjal pa tudi ni imel malo profesionalnega pristopa do stranke, nasprotno deloval je arogantno,tako da naj se njegovi nadrejeni naj malo zamislijo nad pristopom do stranke,ker konec koncev odvisni ste od naročnikov.
Deky_
Specialec
Specialec
Telefon: Samsung Galaxy S25u.
Kraj: Postojna

Odgovor Napisal/-a Deky_ »

Deky_ napisal/-a:No Družinski paketi so zunaj...zdej pa me zanima kdaj bo se dalo spremljat prek spleta porabo in spreminjat podatke?..kot ma že Si.mobil in mobitel

Sem jih na FB vprašal glede tega in sem dobil odgovor sledeč..Kot nakazuje da ne bo tko hmalu .. :ne:

Slika
Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Odgovor Napisal/-a tado »

Deky:=))
Slika
Deky_
Specialec
Specialec

tado napisal/-a:Deky:=))
Kaj?? :confused: ne štekam kaj želiš povedat..?!? :nevem:
Uporabniški avatar
lithium
Administrator
Administrator
Telemach paket: Free2Go Revolucija
Telefon: iPhone14 Pro
Dodatni paketi: EON light(200/50net)
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a lithium »

Ja, tole spremljanje preko weba bi bilo res fajn. Ampak verjetno imajo kakšne druge prioritete :nevem:
Administrator neuradnega foruma
Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček

ja, da bo aneda... Saj tole bodo TM tak fajn zrihtali...
Slika
Deky_
Specialec
Specialec

Samo nekdo je trdil na forumu da bo to meseca marca oz čez 2 meseca je nekje trdil konc januarja v začetku febuarja...bi ga naraje za uhe ko dajal informacije zavajujoče.. :jezen:
Uporabniški avatar
enpir
Stari maček
Stari maček
Telemach paket: SEVEC

Odgovor Napisal/-a enpir »

a ni bil tado to? ;)
Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček

Deky_ napisal/-a:Samo nekdo je trdil na forumu da bo to meseca marca oz čez 2 meseca je nekje trdil konc januarja v začetku febuarja...bi ga naraje za uhe ko dajal informacije zavajujoče.. :jezen:
:baeh:
V glavnem sem bil jaz , Pahor mode on: "So What?!", Pahor mode off-, ker je bilo malo več dela s Brezmejnimi multipaketi, se je pač tole mal premaknilo aneda...
Slika
Deky_
Specialec
Specialec

Točno ja tado je bil...Ga je treba malo za uhe primt..da če nima 100% da ne daje ven... :greensmart: :biggrin:
Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček

Sem že tiho...
Slika
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a avgi »

Sem nov na TušmobilMINI in me neki zanima, kako je s temi dodatnimi funkcijami Balkan Ekspres in Vroča kul tarifa...ali se da kaj kombinirati? :mislec:
Slika
Slika
JtS®
Znanec
Znanec

Odgovor Napisal/-a JtS® »

Z uradne strani:
KUL TARIFA
Kul tarifa je najnižja enotna predplačniška tarifa v vsa slovenska omrežja. Kličete lahko samo za 0,08€ na minuto.

Postanite Tušmobilov predplačnik in si s posebnim ukazom vklopite Kul tarifo:

Vtipkajte *121*2*1# in pritisnite tipko za klic.

Za izklop Kul tarife vtipkajte *121*2*2# in pritisnite tipko za klic.
Za preverjanje statusa tarife vtipkajte *121*9# in pritisnite tipko za klic.

Za vklop Kul tarife se uporabniku obračuna enkratni strošek v višini 1,00€. Izklop in preverjanje statusa pa sta brezplačna.

Obračunski interval je 60 sekund

Kul tarifo lahko uporabljajo obstoječi in novi predplačniki Tušmobila.

Uporabnik lahko ima hkrati vklopljeno le eno izmed predplačniških tarif: tušmobilmini, mednarodno tarifo, Kul tarifo ali Sekundno tarifo.
spiderkb
Znanec
Znanec
Telefon: HTC One
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a spiderkb »

Deky_ napisal/-a:
Deky_ napisal/-a:No Družinski paketi so zunaj...zdej pa me zanima kdaj bo se dalo spremljat prek spleta porabo in spreminjat podatke?..kot ma že Si.mobil in mobitel

Sem jih na FB vprašal glede tega in sem dobil odgovor sledeč..Kot nakazuje da ne bo tko hmalu .. :ne:

Slika

Baje se aplikacija razvija in delajo programerji s polno paro na njej. Kdaj bo pa pokukale med nas uporabnike se pa ne ve še.
Odgovori