Prej je bilo potrebno klicati na 059000000. ampak roko na srce, na T-2 moram klicati na helpdesk zelo redko, saj vse deluje

T-2 ni več naprodaj
Zadolženo telekomunikacijsko podjetje T-2, ki ga je za rešitev finančnih težav mariborske nadškofije in z njo povezanih podjetij mrzlično prodajalo cerkveno podjetje Gospodarstvo, zdaj očitno ni več naprodaj. V skladu s predlogom tujih bančnikov, ki poskušajo rešiti ogromne težave nadškofije, bi namreč T-2 dokapitalizirali, in to celo z denarjem bank upnic.
vir: http://www.radioaktual.si/?mod=aktualno ... e&ID=21069
Se mi je zdelo, da slišim danes neko krohotanje iz smeri bank .....lithium napisal/-a:Khm, kaj bodo pa na ta predlog rekle banke upnice
Glede na to, da ima Si.mobil resen namen v letu 2011 ponuditi fiksno telefonijo in, če pride to tega scenarija potem mislim, da bo zelo zanimivo.DreamDesign napisal/-a:če gre T-2 v stečaj je zelo verjeten kupec uporabnikov Si.mobil ali Amis. Za optično omrežje pa Si.mobil ali Gratel.
Najbolje bi bil lastnik optike Gratel. Ta pa bi prodajal alternativnim ponudnikom. Sam pa ne bi prodajal optike končnim uporabnikom. To bi bila po mojem najboljša rešitev.
Plus telekom razbiti na infrastrukturo in uporabnike.
Jaz mislim, da je bolj realna varianta telekom. Vse bodo naredili na tem, da čim prej spet zagotovijo monopol sploh na optiki, kjer jih bo apek prisilil v 'razvezavo' in bodo poskusili vsaj preko grosistične prodaje čim več zaslužiti.avgi napisal/-a:Glede na to, da ima Si.mobil resen namen v letu 2011 ponuditi fiksno telefonijo in, če pride to tega scenarija potem mislim, da bo zelo zanimivo.DreamDesign napisal/-a:če gre T-2 v stečaj je zelo verjeten kupec uporabnikov Si.mobil ali Amis. Za optično omrežje pa Si.mobil ali Gratel.
Najbolje bi bil lastnik optike Gratel. Ta pa bi prodajal alternativnim ponudnikom. Sam pa ne bi prodajal optike končnim uporabnikom. To bi bila po mojem najboljša rešitev.
Plus telekom razbiti na infrastrukturo in uporabnike.