Kateri telefon?
Kateri telefon?
Kateri od telefonov se vam zdi bolši?
HTC Wildfire ali Samsung I5800 Galaxy 3 - skrajni čas je za nakup novega telefona (ob taki UMTS900 pokritosti )!
HTC Wildfire ali Samsung I5800 Galaxy 3 - skrajni čas je za nakup novega telefona (ob taki UMTS900 pokritosti )!
-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S23u.
- Kraj: Postojna
Re: Kateri telefon?
Jst dam glas za HTC...
Bolj se nagibam k Galaxy3 ker ma višjo ločljivost zaslona, boljšo baterijo, 802.11 n podporo.
Wildfire ima sicer flash podporo (baje ni ravno najbolša), bolšo kamero z flashom, več rama. Procesor ima sicer slabši a se ga baje da preprosto navit na 700 MHz.
Wildfire ima sicer flash podporo (baje ni ravno najbolša), bolšo kamero z flashom, več rama. Procesor ima sicer slabši a se ga baje da preprosto navit na 700 MHz.
...me že bolj vleče k Wildfire-ju ...glede ločljivosti zaslona imata oba nizko nestandardno ločljivost. Baterija je pa itq baterija...
- Azzil
- Moderator
- Telefon: Samsung Galaxy SII
- Dodatni paketi: Brezmejni internet 24ur
- Znesek računa: 8€
glas za HTC..
... je zame arest azil, je zame arrest azzil, je zame arest azil???
Kok časa pa kaj zdrži?
Kolega, ki ga ima pravi da 3-4 dni.
spet odvisno od načina uporabe: konstantna sinhronizacije glede vremena, e-pošte itd, potem odvisno ali samo pišeš SMS-e ali imaš pretežno samo pogovore (pri pogovoru gre baterija hitreje) itd... Skratka, realna heavy duty uporaba - maximalno 2dni...
On je lite user
Vsa sinhronizacija na off, vkljuci po potrebi, glih tok, da na mesec skuri tistih 100MB pri simobilu.
Vsa sinhronizacija na off, vkljuci po potrebi, glih tok, da na mesec skuri tistih 100MB pri simobilu.
- Azzil
- Moderator
- Telefon: Samsung Galaxy SII
- Dodatni paketi: Brezmejni internet 24ur
- Znesek računa: 8€
Meni je Desire zdrzal v povprečju dan in pol.. Sem pa heavy user..
Milestone je kar malo boljša pri zdržljivosti.. Mogoče, ker nima 1 Ghz procesorja..
Milestone je kar malo boljša pri zdržljivosti.. Mogoče, ker nima 1 Ghz procesorja..
... je zame arest azil, je zame arrest azzil, je zame arest azil???
- tado
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO Revolucija
- Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
- Znesek računa: 7 €
- Kraj: Perth (Scotland)/Kranj
Meni dva do trije dnevi. Dnevno večkrat osvežim vreme, preberem vse novice, gmail, facebook. Poslušam glasbo... Kar nekaj uporabe. Čeprav nisem navajen, da baterija toliko malo časa zdrži.
Uzeu sm si Wildfire zdej, sicer zadovoln sam tale Flash je res u pizdi - youtube tud vam dela ekstremno počasi? (Flash Player - groza od groze, bolje da ga nebi bilo (N95 je velik bolš bla za gledanje spletnih videoposnetkov))
videoposnetke glej v integriranem playerju in ne direktno preko youtuba, pa bo bolš pod vidoposnetkom na youtubu maš možnost, da ti predvaja v videopredvajalniku :d
- tado
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO Revolucija
- Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
- Znesek računa: 7 €
- Kraj: Perth (Scotland)/Kranj
Meni tudi preko mob.prenosa fajn predvaja videe iz 24ur.si. k osem doma seveda gledam preko WI-FI.