T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a avgi » 13. Jun 2012 14:03

alenbec napisal/-a:Ta teden mam še izpite, tam čez vikend lahko pričakujete kakšno nadgradnjo kar se enot tiče.
Srečno na izpitih! :thumbs:
Slika
Slika

alenbec
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 08. Jun 2012 01:46
Telefon: HTC One X

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a alenbec » 17. Jun 2012 17:02

@avgi hvala :) bomo videli kaj sem naredil..

Na playu je (oz. bo v roku kakšne ure) nov update s katerim dobite možnost preklopa med prikazom porabljenih količin in prikazom količin, ki jih imate še na voljo. Ob preklopu se bo pojavilo obvestilo o trenutnem pogledu, da ne bo zmede. Preklop med prikazoma izvedete enostavno s klikom na seznam količin.
Preklop lahko izvedete samo za tiste količine, ki imajo grafičen prikaz porabe (progress bar).

Slika Slika

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a avgi » 17. Jun 2012 23:14

Veliko bolje kot prej. :thumbs: Sam tista zvezdica ni pri meni tako čista (neki beli robi) kot na tvoji sliki. ;)
Slika
Slika

alenbec
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 08. Jun 2012 01:46
Telefon: HTC One X

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a alenbec » 17. Jun 2012 23:45

avgi napisal/-a:Sam tista zvezdica ni pri meni tako čista (neki beli robi) kot na tvoji sliki. ;)
Jaz testiram na svoje HTC One X-u, ki ima kar veliko ločljivost in pri meni vse čisto zgleda, telefona z manjšim zaslonom pa nimam, da bi se igral s tem še tam in sprobaval razne kombinacije :)

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a avgi » 18. Jun 2012 09:57

Ah to je malenkost. Važno, da brezhibno deluj! :-)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a tado » 21. Jun 2012 20:07

Alen, kaj pa za Windows Phone? Bo kaj?
Slika

alenbec
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 08. Jun 2012 01:46
Telefon: HTC One X

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a alenbec » 21. Jun 2012 20:19

@tado tezko, ker nimam developer racuna za Windows Phone. Ce bi ga imel, bi ze naredil, sploh ni dileme :) a na Tusu pa nimajo nic za WP7 telefone?

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Uporabniški avatar
tado
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 997
Pridružen: 14. Nov 2007 11:05
Telemach paket: FREE2GO Revolucija
Telefon: Alcatel Idol 3 4.7
Znesek računa: 7 €
Kraj: Perth (Scotland)/Kranj

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a tado » 22. Jun 2012 18:00

Nimajo nič, prej bo kdo od prostovoljcev zrihtal kaj. Sicer je bilo rečeno da bodo nekaj naredili a dvomim. Ker pred pol leta so bili prepričani da v ponudbo ne bodo vključili nobenega telefona z Windows phone platformo, ker naj ne bi bilo povpraševanja. A kot sem sam rekel, časi se spreminjajo:)
Slika

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki » 06. Jul 2012 13:59

Namestil sem tale widget zakaj ga ne morem odpret

Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a avgi » 06. Jul 2012 14:21

krepki napisal/-a:Namestil sem tale widget zakaj ga ne morem odpret
Pritisni na namizje in drži 3 sek. Potem ti bod dalo možnost Widgetov.
Slika
Slika

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki » 06. Jul 2012 15:02

Saj pravim da ne gre ali pa neznam imam možnost open ki ne dela in unistall ki pa je možen sem povezan na wifi ali je lahko to vzrok

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 06. Jul 2012 15:03

Ne deluje ker moreš bit v mobilnem omrežju da se ti osveži stanje ;)
Slika

alenbec
Novinec
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 08. Jun 2012 01:46
Telefon: HTC One X

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a alenbec » 06. Jul 2012 15:08

krepki napisal/-a:Saj pravim da ne gre ali pa neznam imam možnost open ki ne dela in unistall ki pa je možen sem povezan na wifi ali je lahko to vzrok
Greš na namizje, pritisneš na eno od praznih polj na namizju in držiš pri miru prst par sekund, dokler se ti ne pojavi meni. Potem v meniju izbereš dodajanje widgetov in iz seznama widgetov izbereš T.Widget. Cela umetnost :)

PS: Na namizju moraš imeti 4x2 praznega prostora.

krepki
Znanec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 06. Okt 2011 17:23
Telefon: Samsung Galaxy S Adv
Dodatni paketi: Brezmejni multipaket

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a krepki » 06. Jul 2012 15:12

Zdaj sem omogočil mobilno omrežje apak mi napiše pri obdelovanju podatkob je prišlo do napake.

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2339
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S9+

Re: T.Widget - poraba za Tušmobilove uporabnike

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 06. Jul 2012 15:13

hmm naprej naj ti pomaga avtor aplikacije..
Slika

Odgovori