Na playu je (oz. bo v roku kakšne ure) nov update s katerim dobite možnost preklopa med prikazom porabljenih količin in prikazom količin, ki jih imate še na voljo. Ob preklopu se bo pojavilo obvestilo o trenutnem pogledu, da ne bo zmede. Preklop med prikazoma izvedete enostavno s klikom na seznam količin.
Preklop lahko izvedete samo za tiste količine, ki imajo grafičen prikaz porabe (progress bar).
avgi napisal/-a:Sam tista zvezdica ni pri meni tako čista (neki beli robi) kot na tvoji sliki.
Jaz testiram na svoje HTC One X-u, ki ima kar veliko ločljivost in pri meni vse čisto zgleda, telefona z manjšim zaslonom pa nimam, da bi se igral s tem še tam in sprobaval razne kombinacije
Nimajo nič, prej bo kdo od prostovoljcev zrihtal kaj. Sicer je bilo rečeno da bodo nekaj naredili a dvomim. Ker pred pol leta so bili prepričani da v ponudbo ne bodo vključili nobenega telefona z Windows phone platformo, ker naj ne bi bilo povpraševanja. A kot sem sam rekel, časi se spreminjajo:)
krepki napisal/-a:Saj pravim da ne gre ali pa neznam imam možnost open ki ne dela in unistall ki pa je možen sem povezan na wifi ali je lahko to vzrok
Greš na namizje, pritisneš na eno od praznih polj na namizju in držiš pri miru prst par sekund, dokler se ti ne pojavi meni. Potem v meniju izbereš dodajanje widgetov in iz seznama widgetov izbereš T.Widget. Cela umetnost