Sprostite se in melodije z Onze Radio Louisteren

Pogosta vprašanja in odgovori, nastavitve aparatov pri operaterju Telemach...
Odgovori
Clementtema
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 16. Avg 2021 14:25

Sprostite se in melodije z Onze Radio Louisteren

Odgovor Napisal/-a Clementtema »

Morda ste to ime že videli, ko ste med potovanjem slišali zanj, vendar morda ne veste, kaj pomeni Radio Luisteren. Naj vam povem. To je nizozemska jezikovna in glasbena postaja, ki sodeluje s poslušalci po vsem svetu. Morda mislite, da je to le še en kanal, s katerim lahko promovirajo svoje izdelke ali se pogovarjajo o dogodkih, vendar bi bili presenečeni, če bi izvedeli, da lahko pomaga tudi glasbenikom. To pa zato, ker ustvarja platformo za različne radijske kanale za promocijo svojih umetnikov in ustvarjanje imena v radijski industriji.

Eden najbolj priljubljenih programov, ki jih boste verjetno slišali na tej nizozemski radijski postaji, je Onze radio luisteren. Ta oddaja govori o smešnih zgodbah in razpravah ter o glasbi, zato si morda mislite, da so samo šale in zabava. Če pa se vključite v to vrsto radijske oddaje, boste zagotovo našli nekaj, kar resnično cenite. Onze radio luisteren govori tudi o resnih stvareh, kljub temu, da ima šale in humor.

Ena najpomembnejših stvari, ki jih morate vedeti o radijskem radiu Onze, je, da ga ustvarjata in vodita dva glasbenika. Eden od njih je Kevin Dunn, drugi pa Kevin Shea. Ta dva moška že dolgo nastopata skupaj, zdaj pa jima je uspelo dobiti cel studio za snemanje in montažo njihovih radijskih oddaj. Še bolj zanimivo pa je, da imajo tudi možnost, da izberejo, katere pesmi bodo v njihovi oddaji. To je nekaj, kar bi vsekakor morali poskusiti, še posebej, če imate radi komedijo in zelo lahke, zabavne pesmi.

Morda boste uživali tudi v poslušanju te vrste programa, saj vsebuje tudi nekaj kulturnih informacij. Če prihajate iz nizozemskega območja, lahko pričakujete nekaj šal o jeziku in celo nekaj pesmi o njem. Tovrstnim radijskim programom lahko sledite tudi, če želite izvedeti več o svojem območju. Če imate možnost spremljati radio Onze luisteren, lahko ugotovite marsikaj zanimivega v svojem svetu. To je kot zabavno pustolovsko potovanje, na katerega se lahko odpravite s prijatelji in ljubljenimi.

Radio Onze luisteren ponuja tudi nekaj zabavnih iger in tekmovanj. Lahko poskusite srečo v kvizu z nizozemskimi zvezdniki ali pa preprosto poskusite srečo na preprostem pevskem tekmovanju. Iz teh radijskih oddaj se lahko veliko naučite. Dobra stvar teh oddaj je, da vam za ogled ni treba zapustiti sobe. Lahko preprosto vklopite radio in se sprostite, medtem ko v ozadju igra vaša najljubša glasba.

Radio Onze luisteren ima tudi odlično glasbo. Nekatere pesmi so na voljo celo v angleščini ali katerem koli drugem jeziku, ki ga želite. Če imate radi nizozemske pesmi in druge kulturne dejavnosti, bi jih morali razmisliti. Poslušate lahko novice, najljubše pesmi, radijske oddaje in še več, vse na enem mestu!
Odgovori