Gostovanje predplačnik

Splošno o Telemachovi mobilni telefoniji
Odgovori
mk7974
Novinec
Novinec
Prispevkov: 36
Pridružen: 18. Avg 2020 14:04

Gostovanje predplačnik

Odgovor Napisal/-a mk7974 »

Ko grem v Avstrijo moram vedno ročno preklopit omrežje, samodejno ne dela. sem pa na Revoluciji. Ima kdo težave? Ne vem ali je kriv telefon ali omrežje.Druga SIM kartica(bob) dela brez problema na istem telefonu in preklaplja normalno. Nastavitve zgledajo ok.
Uporabniški avatar
TadejH
Znanec
Znanec
Prispevkov: 245
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32
Telemach paket: FREE2GO
Telefon: iPhone 8
Znesek računa: 6,99€
Kraj: Murska Sobota

Re: Gostovanje predplačnik

Odgovor Napisal/-a TadejH »

Meni dela vse ok. Mogoče menjaj SIM kartici in tako probaj. Je pa res, da mi na HR dela samo HT HR, VIP HR (novi A1) ne poveže, piše poleg "prepovedano". Ne vem zakaj, če jim na spletu kaže, da je VIP tudi pri roamingu ...
Slika
Uporabniški avatar
TadejH
Znanec
Znanec
Prispevkov: 245
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32
Telemach paket: FREE2GO
Telefon: iPhone 8
Znesek računa: 6,99€
Kraj: Murska Sobota

Re: Gostovanje predplačnik

Odgovor Napisal/-a TadejH »

Aja pa spomnil sem se še enega dogodka iz preteklosti. Šel sem preko MP Šentilj in precej km od meje pogledam na telefon in je še vedno pisalo Telemach. Dejansko je signal sekalo "globoko" v Avstrijo. Mogoče tebi dela enako, ali ti piše, da ni signala?
Slika
Uporabniški avatar
TadejH
Znanec
Znanec
Prispevkov: 245
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32
Telemach paket: FREE2GO
Telefon: iPhone 8
Znesek računa: 6,99€
Kraj: Murska Sobota

Re: Gostovanje predplačnik

Odgovor Napisal/-a TadejH »

Zanima me, če imajo predplačniške številke možnost gostovanja enako kot naročniške. Bil sem v Avstriji in na Madžarskem in se na A1 in vodafone HU nisem mogel povezat. Na ostale je šlo, edino v A na Magento in na M na Telekom HU ni šlo takoj, vmes je tudi dol padlo, potem pa je delal samo 3G, LTE ne. Na spletu kaže, da ima Telemach gostovanje z vsemi operaterji. Na Telemach pomoči pravijo, da ni razlike med predplačniki in naročniki. Imate vi kakšne izkušnje?
Slika
MatijaSever
Novinec
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 15. Jul 2022 20:45
Telemach paket: A2
Telefon: Ipjone
Dodatni paketi: No
Znesek računa: 9

Re: Gostovanje predplačnik

Odgovor Napisal/-a MatijaSever »

TadejH napisal/-a: 12. Maj 2021 20:49 Aja pa spomnil sem se še enega dogodka iz preteklosti. Šel sem preko MP Šentilj in precej km od meje pogledam na telefon in je še vedno pisalo Telemach. Dejansko je signal sekalo "globoko" kuhinje Erjavec v Avstrijo. Mogoče tebi dela enako, ali ti piše, da ni signala na https://www.telprom.si/?
bodo popravili nasledno leto
Zadnjič spremenil MatijaSever, dne 18. Avg 2022 13:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
TadejH
Znanec
Znanec
Prispevkov: 245
Pridružen: 13. Apr 2016 14:32
Telemach paket: FREE2GO
Telefon: iPhone 8
Znesek računa: 6,99€
Kraj: Murska Sobota

Re: Gostovanje predplačnik

Odgovor Napisal/-a TadejH »

MatijaSever napisal/-a: 12. Avg 2022 00:18
TadejH napisal/-a: 12. Maj 2021 20:49 Aja pa spomnil sem se še enega dogodka iz preteklosti. Šel sem preko MP Šentilj in precej km od meje pogledam na telefon in je še vedno pisalo Telemach. Dejansko je signal sekalo "globoko" v Avstrijo. Mogoče tebi dela enako, ali ti piše, da ni signala?
bodo popravili nasledno leto
In kaj to pomeni? Oz. razlog zakaj bi …
Slika
Odgovori