Ker so raznorazne debate tukaj... Pa potem res slab zvok, če Telekom 2G. Ko je kolega imel preko T2 kar naenkrat Telekom 2G, sva se slišala preko WhatsAppa, kjer pa je zvok dosti boljši in tudi če kdo vmes konvencionalno pokliče, ne prekine kot pri Viberju. Na minuto WhatsApp porablja samo 180 kB.
Jaz bi tako rešil slab 2G zvok s tistimi, s katerimi se pogosto slišim.
Jaz nimam prevelikih pričakovanj. Evidentno je, da so Telemachu prioriteta naročniški paketi in vezave za 24 mesecev. Free2Go je za njih tako malo za zraven, da pač imajo tudi predplačniško ponudbo. Podobno je tudi pri A1. Njihov Maxi simpl ima 10.000 enot za 6,99 € (pa A1 nima -50% akcij). Dajejo pa vso energijo v MIO pakete in vezave za 24 mesecev.
Zdaj je pa na uporabnikih, kaj jim več pomeni:
15.000 enot za 4 € z VoLTE, 5G
ali
200 GB + neomejeno klici/SMS/MMS za 3,5 € s 5G, vendar brez VoLTE
Jaz sem založen do sredine 2026 s Petrolovimi vrednostnicami... Drugače bi tudi jaz šel na Telekom.
Zadnjič spremenil mm1, dne 19. Apr 2025 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Vem, ampak je zgornja omejitev zneska na predplačniškem računu 100 €. Saj nima veze. Če sem že več kot 7 let na Free2Go, bom pač še kakšno leto. Potem pa bomo videli.
Verjamem, da bo tudi TS kmalu dal VoLTE za vse. Pa verjetno imajo širši spisek telefonov z VoLTE in 5G napravami v njihovem omrežju. Sam imam tudi še cel kup zalog vrednostnic in me to drži pri TM. Drugače mi je TM v redu, marsikaj so (končno) porihtali in uredili dober portal, da lahko nadziram in polnim druge številke. V bistvu bi mi blo kar težko it, sem se le malo navezal na ta free2go.
Zadnjič spremenil TadejH, dne 19. Apr 2025 17:36, skupaj popravljeno 1 krat.