Raznorazni pogovori
-
- Znanec
- Telemach paket: Še več + revolucija
- Telefon: Xiaomi
- Kraj: Primorska
Re: Raznorazni pogovori
Pred pol leta je bila akcija 24 mesecev za 1€ za obstoječe stranke. Jaz sem enega vzel.
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Ta mesec sem s številko v skupini prijateljev imel več pogovorov, presegel sem 250 minut in spet so se mi klici začeli zaračunavat, kljub temu, da imam vključeno Revolicijo in so neomejeni klici znotraj omrežja. Tako sem bil ob dober evro. Tega faila niso popravili.
Morda se je tudi meni to že kdaj zgodilo, pa nisem ugotovil. Sicer sploh ne vem, če imam to skupino prijateljev aktivirano, ker je ob (mini) revoluciji zame brezpredmetna. Vendar pa verjamem, da so specifični slučaji, kjer ljudem to prav pride. Več ljudi bi moralo opaziti in reklamirat, pa bi hitro uredili.
EDIT: Z *127*3# se preveri stanje glede skupine. Jaz res nisem član nobene skupine.
EDIT: Z *127*3# se preveri stanje glede skupine. Jaz res nisem član nobene skupine.

Reklamacijo pa zavrnili ugibam?TadejH napisal/-a: ↑20. Okt 2024 10:46 Ta mesec sem s številko v skupini prijateljev imel več pogovorov, presegel sem 250 minut in spet so se mi klici začeli zaračunavat, kljub temu, da imam vključeno Revolicijo in so neomejeni klici znotraj omrežja. Tako sem bil ob dober evro. Tega faila niso popravili.
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

Pri meni z mojo Hrvaško nismo nič rešili... Odkar sem zahteval, da mi pojasnijo, zakaj je pobiralo iz bonusa cente kljub aktivirani Revoluciji in urejenim trajnim vezem, so se zavili v molk...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

-
- Znanec
- Telemach paket: Še več + revolucija
- Telefon: Xiaomi
- Kraj: Primorska
Zakaj me ta forum kar naprej odjavlja zadnje čase? Dam zapomni si me kljukico pa ne pomaga.
- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Alo, naj nekdo počistil forum. 

Poslano z mojega Pixel 7 Pro z uporabo Tapatalk

Končno. Hotu neki prebrat na forumu, pa vidim smeti.

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Ste vsi dobili sms o višji količini podatkov v EU po novem letu? Na dveh številkah smo dobili, kjer je mesečna Revolicija, jaz nisem dobil ker nimam mesečne Revolicije. Verjetno je to razlog. Poznam pa primer, ko je oseba dobila ta sms, kljub temu, da številka že dve leti ni več na TM. 
- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Ninam mesečne revolucije in prejel sms. Sem na mini.