Raznorazni pogovori
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Re: Raznorazni pogovori
Ja imaš prav. Res se mi je, ko sem bil izven EU, odštevalo tudi od tukaj, vendar je to bilo izven enot Revolucije. Zdaj pa se mi odšteva tudi, če sem v Telemach omrežju. Se še komu odšteva od tega zneska 20€? Vidi se tudi v http://moj-portal.telemach.si.
Zanimivo, sem preveril, in sem imel polnih 20 € (pa sem včeraj opravil več klicev). Sem še prejle opravil 1 klic in mi je odbilo 18 centov iz tiste kvote. Haha ne moreš verjeti... 

Mislim da se je meni odštelo tudi od tu ob tem tujinskem incidentu z zavrnjeno reklamaciji kolikor gledam zdaj...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

No, jaz še vedno nisem dobil odgovora na reklamacijo. V tem času so očetu neupravičeno trgali z računa že več kot 13 €.
Meni so jo pa zavrnili, češ da nič ne vidijo, da je trgalo... Pa
se jasno vidi po stanju bonusa. Pred omenjenimi storitvami 5 €, potem 4,75 €.
Se obnašajo, kot da sem si vse izmislil.
se jasno vidi po stanju bonusa. Pred omenjenimi storitvami 5 €, potem 4,75 €.
Se obnašajo, kot da sem si vse izmislil.
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

Tole zavlačevanje z odgovorom (kljub 15-dnevnem roku za odgovor) jim ni ravno v ponos. Sploh zaradi tega, ker gre za napako, ki še vedno traja.
Recimo, da sem očetu napolnil račun za 10 € in ima 10 € na računu. Aktivirajo se mu brezplačni klici. Aktiviram mu skupino "Brezplačni klici med prijatelji". V skupino dodamo številke. Skratka, vse mu uredim, tako kot je treba. Sedaj je v toplicah. Kliče stike iz skupine prijateljev. Račun se mu sprazne, čeprav se mu ne bi smel. In ne more več klicati. Nič kriv, nič dolžen. In kaj zdaj?
PS.: Račun sem mu napolnil z dosti višjim zneskom, da v kolikor pride do kakšnih "težav" (in kdo bi si mislil, težave so), lahko kljub temu normalno kliče naokoli in se ne rabi obremenjevati z vsako minut klica. Ampak to ni to...
A zdaj naj pa vsakič vnaprej računam na morebitne napake Telemacha? Šalabajzerji.
Recimo, da sem očetu napolnil račun za 10 € in ima 10 € na računu. Aktivirajo se mu brezplačni klici. Aktiviram mu skupino "Brezplačni klici med prijatelji". V skupino dodamo številke. Skratka, vse mu uredim, tako kot je treba. Sedaj je v toplicah. Kliče stike iz skupine prijateljev. Račun se mu sprazne, čeprav se mu ne bi smel. In ne more več klicati. Nič kriv, nič dolžen. In kaj zdaj?
PS.: Račun sem mu napolnil z dosti višjim zneskom, da v kolikor pride do kakšnih "težav" (in kdo bi si mislil, težave so), lahko kljub temu normalno kliče naokoli in se ne rabi obremenjevati z vsako minut klica. Ampak to ni to...
A zdaj naj pa vsakič vnaprej računam na morebitne napake Telemacha? Šalabajzerji.

- TadejH
- Stari maček
Bonus ti je trgalo ali redno dobroimetje?

- TadejH
- Stari maček
Res groza no, ni besed. Ob vseh izkušnjah in letih delovanja se jim pojavljajo takšne malomarne napake. 

- TadejH
- Stari maček
Ja zanimivo. Ponavdi se pa tega bonusa ni nič dotaknilo, ker ni bilo za druga, kot za uporabo v domačem omrežju. Redno imetje imaš gor?
23 €
Saj pravim, da neki ne štima pri stvareh... Oni pa NA SUHO zavrnejo reklamacijo...
Saj pravim, da neki ne štima pri stvareh... Oni pa NA SUHO zavrnejo reklamacijo...

-
- Znanec
- Telemach paket: Še več + revolucija
- Telefon: Xiaomi
- Kraj: Primorska
Meni se ni še nič odštelo. Mesečna revolucija, dnevno klici in sms.TadejH napisal/-a: ↑28. Avg 2024 12:57 Ja imaš prav. Res se mi je, ko sem bil izven EU, odštevalo tudi od tukaj, vendar je to bilo izven enot Revolucije. Zdaj pa se mi odšteva tudi, če sem v Telemach omrežju. Se še komu odšteva od tega zneska 20€? Vidi se tudi v http://moj-portal.telemach.si.
- TadejH
- Stari maček
Ja to pa res čudno, da bonus jemlje in to za tujino, ki naj ne bi nikoli od tam jemalo dol.
- TadejH
- Stari maček
Se prav zastopimo? Ta stvar ne odšteva od rednega zneska, ne od bonusa, ampak od limita, posebna postavka na portalu, kjer odšteva od 20€.seba44 napisal/-a: ↑28. Avg 2024 19:17Meni se ni še nič odštelo. Mesečna revolucija, dnevno klici in sms.TadejH napisal/-a: ↑28. Avg 2024 12:57 Ja imaš prav. Res se mi je, ko sem bil izven EU, odštevalo tudi od tukaj, vendar je to bilo izven enot Revolucije. Zdaj pa se mi odšteva tudi, če sem v Telemach omrežju. Se še komu odšteva od tega zneska 20€? Vidi se tudi v http://moj-portal.telemach.si.