Telemach Revolucija
Re: Telemach Revolucija
Revolucija mesečno za december tudi 30.000 enot. 

-
- Znanec
- Telemach paket: FREE2GO Revolucija
- Telefon: Samsung S24 ultra
- Dodatni paketi: /
- Znesek računa: 8 €
Da, potrjujem tudi jaz, je 30.000 enot tudi za december. 

-
- Znanec
- Telemach paket: Še več + revolucija
- Telefon: Xiaomi
- Kraj: Primorska
Je samo meni vseeno ali je 30.000 ali 15.000 enot? Porabim ene 3.000 enot na mesec. Ravno da ne morem mini revolucije vzeti. Lahko bi mini povečali na 2.000 raje, pa bi šlo mogoče čez.
Ja Mini Revolucijo bi se lahko malo dvignilo...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Prava revolucija bi morala imeti 100000 enot,da bi lahko rekel,da je uporabna.
Poslano z mojega Pixel 7 Pro z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega Pixel 7 Pro z uporabo Tapatalk

Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

Malo sem razmišljal, če je vse po pravilih to glede polnjenja računa in paketa Revolucija. Račun velja 90 dni od polnjenja. Revolucija velja 30 dni (enkratna) oz. tekoči mesec (od 1. do 30. oz. 31.). Do sedaj vse OK. Napolniš račun npr. 5.12.2024 za 50 €. Račun velja do cca. 2.3.2025. Imaš aktivirano Revolucijo mesečno. 1.1.2025 ti račun bremenijo 7,99. 1.2.2025 ti račun bremenijo za 7,99 €. 1.3.2025 ti račun bremenijo za 7,99, vendar ti 2.3.2025 onemogočijo koriščenje Revolucije, ker je veljavnost računa potekla, čeprav so ti bremenili račun. To meni nekako ne gre skozi. Onemogočijo ti storitev, za katero so ti bremenili račun. 

-
- Znanec
Tako je. Polniš pač maksimalno za 20€ ali 10+10.
- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
@mm1: Ja, gre normalno skozi to, je po pravilih. Ker eno je imeti Revolucijo, drugo pa je veljavnost računa, ki je 90 dni od zadnje polnitve in ni vezano na dodatne pakete. To sta dve ločeni zadevi. Vsekakor je odvisno od tega ali lahko uporabljaš storitve ali ne, veljavnost računa, kjer so ti po 90 dneh onemogočene vse odhodne storitve (pa imaš ali nimaš vključene Revolucije). Denar pa itak ostane gor, pa polniš potem marca za 5€ in imaš spet mir nekaj časa.
-
- Znanec
Ima pa Hot to neprimerno bolje rešeno kjer ti, če imaš aktiviran paket, oni nakažejo 0,01€ in se ti sim avtomatsko podaljša za 3 mesece.
Tudi pri Telekomu, če imaš aktiviran Mobi paket, se ti vsakič, ko ti bremenijo račun za podaljšanje paketa, veljavnost računa podaljša za 90 dni. Kar je logično. Če ti odtegnejo znesek za paket, ti morajo omogočiti njegovo uporabo za celotno obdobje paketa. Posledično se podaljša veljavnost računa. In tako bi moralo biti tudi pri Telemachu.
-
- Znanec
Zakaj mora sploh sim poteči po 90 dneh? Ni to danes malo brez veze.
- TNT
- Znanec
- Telemach paket: DRZNI BOB
- Telefon: Samsung A25 & A32
- Znesek računa: 5,99€
- Kraj: LJ
pri iziju polniš za 20 ali 25€ in imaš veljavnost računa 1 leto
TM zaostaja mal... men je to tud glupo da te na tak način silijo, da moraš polnit račun, da oni služijo...
Moram priznat odkar, sem šel na BOBA NIMAM VEČ skrbi in težav, 5,99€ na mesec in adijo. Podatkov vrh glave dovolj in še večajo in večajo paket...
Sedaj ko tlele berem, kaj vi / smo, še vedno tuhtate gledate iščete akcije, a bo ta mesec a ne bo... Sem res srečen da sem šel stran.

TM zaostaja mal... men je to tud glupo da te na tak način silijo, da moraš polnit račun, da oni služijo...
Moram priznat odkar, sem šel na BOBA NIMAM VEČ skrbi in težav, 5,99€ na mesec in adijo. Podatkov vrh glave dovolj in še večajo in večajo paket...

Sedaj ko tlele berem, kaj vi / smo, še vedno tuhtate gledate iščete akcije, a bo ta mesec a ne bo... Sem res srečen da sem šel stran.