Prenovljena stran komuniciraj.eu

Debata o vsem, kar ni povezano s Telemachom
Odgovori
Safre
Moderator
Moderator
Prispevkov: 800
Pridružen: 21. Jan 2009 10:55
Telefon: Galaxy S VII edge

Prenovljena stran komuniciraj.eu

Odgovor Napisal/-a Safre »

Na prenovljenem portalu komuniciraj.eu preverite ponudbo na telekomunikacijskem trgu
Petek, 04.12.2015
Agencija je z današnjim dnem objavila prenovljen portal komuniciraj.eu. Portal končnim uporabnikom elektronskih komunikacijskih storitev - fizičnim osebam na enem mestu omogoča dostop do ponudb operaterjev (tako fiksnih kot tudi mobilnih).

Z izbiro posameznih iskalnih parametrov na komuniciraj.eu lahko uporabniki poiščejo ponudbe, ki so zanje najbolj primerne. Podrobne informacije o paketih so uporabnikom dostopne na spletnih straneh ponudnikov, do katerih portal nudi neposredno povezavo. Cilj je, da uporabniki s filtriranjem ponudb po različnih kriterijih (cena, količina, ipd.) v čim krajšem času pridobijo čim več osnovnih informacij o paketih operaterjev. Ni pa namen portala uporabniku izbrati zanj najbolj ugoden paket.

Za lažjo odločitev pri izbiri pravega paketa je na komuniciraj.eu dostopen tudi kalkulator prenosa podatkov, ki omogoča izračun priporočene mesečne količine prenosa podatkov.

Vsi objavljeni podatki so izključno informativne narave. Za točnost objavljenih podatkov, njihovo vsebino in ažurnost so odgovorni izključno operaterji, ki so agenciji posredovali svoje podatke.
VIR: http://www.akos-rs.si/?stranId=3267

http://www.komuniciraj.eu/
Slika
Odgovori