Novo pri Debitel-u

O ostalih operaterji interneta, IPTV, telefonije ...
Odgovori
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Novo pri Debitel-u

Odgovor Napisal/-a avgi »

Debitel predstavil širokopasovne pakete v sodelovanju s T-2

Debitel je ob skorajšnji 15-letnici predstavil nove širokopasovne pakete OsnovniD, DvojniD in TrojniD. Paketi, ki delujejo v omrežju T-2, vključujejo različne kombinacije storitev interneta, IP-televizije in stacionarne telefonije.

Debitel je v sodelovanju s T-2, ki zagotavlja omrežje, predstavil nove pakete OsnovniD, DvojniD in TrojniD. Pakete predstavlja pod sloganom »Množimo pakete, seštevamo ugodnosti«, s katerim poudarja več vključenih storitev in številne ugodnosti, ki jih lahko naročniki seštevajo ob sklenitvi.

Paket OsnovniD (25€) vsebuje internet in stacionarno telefonijo ter je primeren predvsem za tiste, ki televizijskih programov ne spremljajo pogosto. Nasprotno velja za DvojniD (32€), ki poleg interneta vsebuje tudi IP-televizijo, časovne funkcije in tv2go. Najbolj celovit paket TrojniD (35€) pa vključuje internet, IP- televizijo in stacionarno telefonijo.

Borut Razdevšek, direktor Debitela, je razložil, zakaj so se odločili za nove pakete:»Od Debitela naročniki pričakujejo najboljšo podporo, zanesljivost in prijaznost. Ob 15-letnici se Debitel širi in z internetom, IP-televizijo in stacionarno telefonijo ponuja celovit nabor telekomunikacijskih storitev. Debitelovi naročniki bodo tako lahko oseben, prijazen in iskren odnos uživali tudi pri ostalih storitvah, ki jih uporabljajo vsak dan. Vse to po konkurenčnih cenah, s katerimi dobijo naročniki največjo vrednost za svoj denar.«

Sašo Todorović, predsednik poslovodstva T-2, je ob pričetku sodelovanja z Debitelom povedal: »Kot smo pred kratkim napovedali, smo v T-2 svoje lastno omrežje ponudili v uporabo tudi drugim operaterjem z namenom, da na infrastrukturi, v katero je bilo vloženih veliko sredstev, dosežemo kar največjo zasedenost. S tem smo izrazili interes za sodelovanje z drugimi ponudniki telekomunikacijskih storitev in veseli nas, da je Debitel postal naš prvi partner. V T-2 menimo, da bomo s kakovostnimi storitvami najbolj razveselili njihove sedanje in bodoče uporabnike, ob tem pa skupaj uresničevali tudi svoje zastavljene poslovne cilje.«
Slika
Slika
Odgovori