Novo pri TravelSIM

O ostalih operaterjih mobilne telefonije
Odgovori
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Novo pri TravelSIM

Odgovor Napisal/-a avgi »

TravelSIM - Medtem ko potujete, kličite ceneje

TravelSIM je predplačniška SIM kartica, ki bistveno zniža vaše stroške mobilnega gostovanja v tujini. S tehnologijo ovratnega klica (ang. call back) vam omogoča do 90% prihranka pri klicih in prenosu podatkov v več kot 190 državah. V več kot 125 državah boste klice prejemali celo brezplačno, uporabniki TravelSIM pa se med sabo kličejo za samo 0,23€/minuto!

Slika

Odhodni klici: Na kartici TravelSIM lahko preko svojega računa na spletni strani spreminjate odhodno številko t.j. številko, ki se prikaže klicani osebi, ko jo kličete s pomočjo kartice TravelSIM. Svetujemo, da odhodno številko spremenite in namesto mednarodne TravelSIM številke nastavite osebno mobilno številko. Tako bodo vaši znanci vedeli, da jih kličete vi. Storitev je brezplačna.

Dohodni klici: zagotovite si slovensko TravelSIM številko (iz slovenske omrežne skupine 01). Tako imate na eni TravelSM kartici dve številki: originalno TravelSIM številko in slovensko TravelSIM številko. Zakaj slovenska TravelSIM številka? Enostavno naredite brezpogojno preusmeritev klicev z vaše osebne mobilne številke na slovensko TravelSIM številko. Tako boste dosegljivi za druge na svoji osebni mobilni številki tudi, ko boste uporabljali TravelSIM (klice lahko še vedno sprejemate tudi na mednarodno TravelSIM številko).

Kolikšen je strošek presumeritve iz osebne mobilne številke na slovensnko TravelSIM številko? Če imate paket z zakupljenimi minutami (večina mobilnih paketov je takih) na osebni mobilni številki, se bodo ob preusmeritvi na slovensko TravelSIM številko odštevale minute iz zakupnine, sicer se preusmeritev obračuna po ceniku kot klic v slovensko fiksno omrežje.

Pozor: medtem ko so klici na originalno TravelSIM številko brezplačni v 139 državah sveta, je strošek prejemanja klicev na slovensko TravelSIM številko 0,15 €/min + ddv večji, kot če bi klic sprejeli na originalno TravelSIM številko. Letna naročnina je 20€ + ddv (oz. 1,67€/mesec + ddv).
Slika
Slika
delboy
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1363
Pridružen: 03. Mar 2010 20:06

Re: Novo pri TravelSIM

Odgovor Napisal/-a delboy »

Je kdo to dejansko že poizkusil ter kako se je obneslo :confused:

Kakšna je kvaliteta zvoka?
mohawe
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 21. Jan 2013 09:04
Telefon: sony
Znesek računa: 25

Re: Novo pri TravelSIM

Odgovor Napisal/-a mohawe »

Je vse skup potihnilo :nazdravje:
Uporabniški avatar
avgi
Stari maček
Stari maček
Prispevkov: 1120
Pridružen: 11. Sep 2007 13:17
Telefon: Honor 6c
Kraj: Prebold

Re: Novo pri TravelSIM

Odgovor Napisal/-a avgi »

mohawe napisal/-a:Je vse skup potihnilo :nazdravje:
Preslaba ponudba. Lahko bi ponudili zakup enot za celotno EU.
Slika
Slika
Odgovori