SI Info, SI Lokator in SI Zemljevidi za Telemach

Aparati, omrežje, pokritost s signalom
Odgovori
Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 01. Okt 2012 19:19

Pa iščem malo po forumih, da bi še kakšno funkcijo dodal v aplikacijo :)

ali dobil še kakšno dobro informacijo

Deky: lahko slikaš zaslon? :)
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 02. Okt 2012 10:24

Nova zaznana bazna: NE1503 (Podvelka)
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 02. Okt 2012 10:33

Posodobljen zemljevid:
http://www.svetidej.com/aplikacije/zeml ... /novo.html

iz 2012-2011 v 2012-2007
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 02. Okt 2012 20:06

Novo: frekvenčni pas
http://m.svetidej.com/lokator/frekvenca/

Te cifre se notri vnašajo: ;)
Slika

Torej lahko prečekirate če je moj lokator zmotljiv pri pravi frekvenci :greensmart: Da bomo lahko v bližnji prihodnosti definirali na kateri frekvenci je LTE :thumbs:
Slika

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2358
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 03. Okt 2012 09:25

SvetIdej napisal/-a:Pa iščem malo po forumih, da bi še kakšno funkcijo dodal v aplikacijo :)

ali dobil še kakšno dobro informacijo

Deky: lahko slikaš zaslon? :)
evo na kodo *#0011# dobim tole:

Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 03. Okt 2012 09:44

tnx deky :thumbs:

Nova zadevščina. Bolj zame kot ne, da lahko spremljam v katerih državah se uporablja lokator. :)
http://m.svetidej.com/lokator/mcc/
Slika

spiderkb
Znanec
Znanec
Prispevkov: 254
Pridružen: 06. Jan 2008 22:13
Telefon: HTC One
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a spiderkb » 03. Okt 2012 12:09

Deky_ napisal/-a:
SvetIdej napisal/-a:Pa iščem malo po forumih, da bi še kakšno funkcijo dodal v aplikacijo :)

ali dobil še kakšno dobro informacijo

Deky: lahko slikaš zaslon? :)
evo na kodo *#0011# dobim tole:

Slika

Kater android ti to izpiše?

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2358
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 03. Okt 2012 12:14

spiderkb napisal/-a:
Deky_ napisal/-a:
SvetIdej napisal/-a:Pa iščem malo po forumih, da bi še kakšno funkcijo dodal v aplikacijo :)

ali dobil še kakšno dobro informacijo

Deky: lahko slikaš zaslon? :)
evo na kodo *#0011# dobim tole:

Slika

Kater android ti to izpiše?
Android 4.0.4

spiderkb
Znanec
Znanec
Prispevkov: 254
Pridružen: 06. Jan 2008 22:13
Telefon: HTC One
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a spiderkb » 03. Okt 2012 13:00

Deky_ napisal/-a:
Android 4.0.4
Imam HTC, 4.0.4 na TM in dobim invalid MMI

Deky_
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2358
Pridružen: 14. Avg 2007 08:57
Telefon: Samsung Galaxy S20 U
Kraj: Postojna

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a Deky_ » 03. Okt 2012 13:07

spiderkb napisal/-a:
Deky_ napisal/-a:
Android 4.0.4
Imam HTC, 4.0.4 na TM in dobim invalid MMI
To pa ne bi vedel zakaj ti ne prime..

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 03. Okt 2012 13:16

Po mojem je odvisno od proizvajalca. Verjetno HTC ne omogoča, Samsung pa.
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 03. Okt 2012 22:36

Lokator 1.14:
- možnost pogleda sosednji Cell ID-jev.

Če bo delalo se vam bo prikazal seznam, v nasprotnem primeru ga ne boste videli. Verjetno dela samo na GSM, ali še to ne :biggrin:

Če vam dela pa se priporočam za slikco :)
Slika

Uporabniški avatar
SvetIdej
Specialec
Specialec
Prispevkov: 2924
Pridružen: 26. Jul 2010 09:55
Telefon: Nexus 5
Kontakt:

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a SvetIdej » 04. Okt 2012 15:43

Rabim pomoč uporabnikov Windows phone naprav:

Kaj naredi ko pritisnete: ##3282# ?
Slika

lexir
Novinec
Novinec
Prispevkov: 32
Pridružen: 20. Jun 2011 22:08
Telefon: Nexus 4
Kraj: Lendava

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a lexir » 04. Okt 2012 17:09

Pa ti si nemogoč "SvetIdej"...Odpre 1 000 000 parametrov in KONČNO ta LAC in še sam ne vem kaj vse...
Totalna zmeda in potem naj bi SteveJobs to blokiral, da bi druge oz tretje aplikacije to odpirale.

Bravo :hurra: :nazdravje:
Zadnjič spremenil lexir, dne 04. Okt 2012 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.

lexir
Novinec
Novinec
Prispevkov: 32
Pridružen: 20. Jun 2011 22:08
Telefon: Nexus 4
Kraj: Lendava

Re: SI Lokator in SI Zemljevidi za Tušmobil

Odgovor Napisal/-a lexir » 04. Okt 2012 17:17

TO JE MENU:
Praxistest:

GSM
AMR
GPRS/E-GPRS
3G Reselection Parameters
2G Reselection Parameters
3G Rselection Status
2G Reselectin Status
WCDMA
PRACH/RACH Information
3G DCH Status
3G NEIGHBOR List Status
3G BLER Status
3G Downlink Transport Format
3G Uplink Transport Format
3G DL RLC AM Status
3G UL RLC AM Status
HSDPA CQI Status
3G AGC Status
3G Reselection Event
3G DL Transport Format comb

In ima še nastavitve ali naj snema samo 3G,2G ali avtomatsko in v kolikšnih sekundah 1,2,3,4,5,......

Odgovori