moja priljubljena tema

Zanima me, če kateri od uporabnikov Tuš IPTV lahko spremlja program MGM, pri meni je namreč zatemnjen oz. ne oddaja že odkar so ga vključili v programsko shemo (začetek novembra).
Na kateri centrali si?kolos napisal/-a:Pri meni program deluje.
Če misliš na to, ali sem na Tuševi ali na Telekomovi, sem na Tuševi. O tem, kje živim, pa ne bi diskutiral, pač to je že en tak zaseben podatek zaradi katerega denimo imamo na forumih vzdevke, drugače bi si namesto njih dajali kar svoja osebna imena in priimke, pa poleg bi objavili še nekaj osebnih podatkov, da nas ja ne bi zamenjali s komspiderkb napisal/-a:Na kateri centrali si?kolos napisal/-a:Pri meni program deluje.
Še Šport TV bo, to je pa dobra novica. Hvala za informacijo.garman napisal/-a:Sam sem na telekomovi. Kontaktiral sem tudi klicni center, kjer so zagotovili, da je težava v odpravljanju in da se tudi intezivno dogovarjajo s tehničnim oddelkom za vključitev Šport TV-ja (1+2) v programsko shemo.
Lp.
Evo še mojega seznama z IP naslovi posameznih kanalov. Stvar je uporabna, če programe spremljate preko kompa.lithium napisal/-a:Ja, saj zato bi bilo super, če bi sestavili spisek aktualnih programov.
To ali ima Tušmobil svoj center ali ne, ti ne bi znal povedat. Lahko pa ti dam nekaj podatkov o kvalitetilithium napisal/-a:Fajn!
Kakšna je pa kaj kvaliteta slike? A ima Tušmobil svoj center za IPTV streamanje ali podobno kot Amis prenaša vsebina Planeta 9?