ma ja tuš je katastrofa tu pri meni doma. Bom pol naredo en ali vec speedtestov z Nexus 4 ker zaj mi nic negre z googleplaya potegnit vec.
Hitrost me ne sekira tolko pa ce je 512kbps samo, ampak kurcevo prekinjanje med uporabo. Zato mam na 2g, ceprav tudi tam zna nehat loadat le nekaj redkeje.
Sawyer napisal/-a:ma ja tuš je katastrofa tu pri meni doma. Bom pol naredo en ali vec speedtestov z Nexus 4 ker zaj mi nic negre z googleplaya potegnit vec.
Hitrost me ne sekira tolko pa ce je 512kbps samo, ampak kurcevo prekinjanje med uporabo. Zato mam na 2g, ceprav tudi tam zna nehat loadat le nekaj redkeje.
Upam da pridejo s 3G tudi v naše konce, Mobitel že kar nekaj časa s 3G 2100 (samo zunaj stavb), Simobil na isti cerkvi kot Tušmobil pa tudi že več kot pol leta ponuja 3G 900 tako, da res močno upam, da do konca leta uredi še Tušmobil.
JtS® napisal/-a:Upam da pridejo s 3G tudi v naše konce, Mobitel že kar nekaj časa s 3G 2100 (samo zunaj stavb), Simobil na isti cerkvi kot Tušmobil pa tudi že več kot pol leta ponuja 3G 900 tako, da res močno upam, da do konca leta uredi še Tušmobil.
JtS® napisal/-a:Upam da pridejo s 3G tudi v naše konce, Mobitel že kar nekaj časa s 3G 2100 (samo zunaj stavb), Simobil na isti cerkvi kot Tušmobil pa tudi že več kot pol leta ponuja 3G 900 tako, da res močno upam, da do konca leta uredi še Tušmobil.