Telemach Revolucija
Re: Telemach Revolucija
Tudi mene to skrbi, kar pravi @TadejH, da ni samo za nove...
Če ni, odlično... Ugodna ponudba sploh v kombinaciji z -50 vrednostnicami...
Če ni, odlično... Ugodna ponudba sploh v kombinaciji z -50 vrednostnicami...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

-
- Specialec
- Telefon: Samsung Galaxy S25u.
- Kraj: Postojna
Sej lepo piše da velja ob prvi aktivaciji paketa v promociskem obdobju..
citiram:
citiram:
Na sim kartici je ob prvem vklopu že predaktiviran dodatni paket REVOLUCIJA z veljavnostjo enot 30 dni od dneva aktivacije oziroma vklopa. Dvojne enote se aktivirajo, če je prva aktivacija izvedena v času promocijskega obdobja.
Torej je samo za nove... Smo se malo prezgodaj veselili...
Pa dobro... Je uspelo za zdaj vsaj dobiti nekaj novih vrednostnic -50 preko Petrola, ena preko @green, 2 pa sem našel še nekoga...
Za avgust pa imam že napitninsko plačan HoT MAXI...
Pa dobro... Je uspelo za zdaj vsaj dobiti nekaj novih vrednostnic -50 preko Petrola, ena preko @green, 2 pa sem našel še nekoga...
Za avgust pa imam že napitninsko plačan HoT MAXI...

Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

Točno tako... Da vidimo...
Čakamo odgovore... Mogoče si še premislim za avgust glede ponudnika...
Čakamo odgovore... Mogoče si še premislim za avgust glede ponudnika...

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Opala, kaj pa to? Je očitno za vse! 

- Priponke
-
- Screenshot_2024-07-23-15-38-23-941_com.facebook.katana-edit.jpg (784.26 KiB) Pogledano 3267 krat

Vedno v zgodovini so krepili revolucijo. Ponavadi je večim zaporednim krepitvam sledilo nekaj manjše povišanje enot, enkrat tudi podražitev. Mini revolucija pa je bila po mojem spominu samo 1x na steroidih z 2000 enotami, kasneje pa 1€ višja cena in povišanje s 500 na 1000 enot. Meni to kaže, da nas ne želijo na mini, ampak na pravi revoluciji. Kako tudi ne, ker je verjetno na regularni višji zaslužek.
Jaz zadnje obdobje sicer koristim kar mini, saj imam praktično povsod WiFi, ne sedim na klicih, v vozilu pa tako ali tako ni zdravo drekati po telefonu.
S tega stališča se mini ne splača bildati, saj bi kvečjemu še kdo iz regularne prešel na mini kot pa obratno. Drugo vprašanje pa, če ne bi nemara z bildanjem še kakega uporabnika več pridobili, ki ima potrebe vmes med normalno in mini okrnjeno.
Jaz zadnje obdobje sicer koristim kar mini, saj imam praktično povsod WiFi, ne sedim na klicih, v vozilu pa tako ali tako ni zdravo drekati po telefonu.
S tega stališča se mini ne splača bildati, saj bi kvečjemu še kdo iz regularne prešel na mini kot pa obratno. Drugo vprašanje pa, če ne bi nemara z bildanjem še kakega uporabnika več pridobili, ki ima potrebe vmes med normalno in mini okrnjeno.

- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Mini so samo enkrat podvojil iz stalnih 500 na 1000. Meni zadostuje teh 1000 enot. Prava revolucija z 15000 enot mi je preveč,tudi teh 30000 enot mi ne pomeni nič.
Poslano z mojega Pixel 7 Pro z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega Pixel 7 Pro z uporabo Tapatalk
-
- Znanec
- Telemach paket: Še več + revolucija
- Telefon: Xiaomi
- Kraj: Primorska
Jaz bi tudi skoraj šel na mini, samo malo me skrbi koliko porabi Google maps v avtu?
Mislim, da kar porabi, ampak jaz to rešim z lokalnimi kartami. Pač označiš območja in preneseš na telefon. Na ta način ti več ne ciza podatkov. Tako ali tako je dobro imeti lokalno, če si kje, kjer ni signala. Se pa karte potem same posodabljajo na določene intervale, ko imaš WiFi.

-
- Znanec
To je možnost ja. Trafic information pa vleče real time potem?
To pa, ampak tisto so pa goli podatki, kot tekst, zato praktično nična količina.

Kaj je zdaj z aktivacijo 30.000 za obstoječe uporabnike? Že imamo kak podatek?
Zadnjič spremenil gasdpodna, dne 27. Jul 2024 12:01, skupaj popravljeno 1 krat.

-
- Znanec
Kaj nima večina mesečne in boš zvedel 1.8.?