Raznorazni pogovori
Re: Raznorazni pogovori
Ravno ponovno probal:
Aktivacija *121*7 še vedno ne gre skoz, češ da ali aparat ne podpira 5G (nemogoče - na HoT mi deluje normalno pravkar sem povezan) ali pa da še modela Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ vedno ni v bazi?!!
V NetMonsterju še vedno Restricted by carrier...
Pri meni še vedno drekuljenje... Če do zime ne bo, bo vojaški škorenj spet jezen...
Aktivacija *121*7 še vedno ne gre skoz, češ da ali aparat ne podpira 5G (nemogoče - na HoT mi deluje normalno pravkar sem povezan) ali pa da še modela Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ vedno ni v bazi?!!
V NetMonsterju še vedno Restricted by carrier...
Pri meni še vedno drekuljenje... Če do zime ne bo, bo vojaški škorenj spet jezen...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Kot zgleda so meni aktivirali 5G. Deluje ne,ker lokacija ni pokrita z 5G.

Poslano z mojega Pixel 7 Pro z uporabo Tapatalk

A to so ti kar sami poslali SMS ?
Tako dolgo smo čakali na 5G na free2go, jaz pa imam lahko samo dolg nos...
Tako dolgo smo čakali na 5G na free2go, jaz pa imam lahko samo dolg nos...
Zakaj imaš tako poškodovan obraz? Zadel me je jezen voznikov vojaški škorenj številka 46, ki me je zalotil pri rezanju cerade... 

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
@gasdpodna, ne da aparat ne podpira omrežja, omrežje ne podpira tvojega aparata. Počakaj, da tudi tvoj telefon dajo v sistem. Moj še tudi ni. Telefon imaš 5G, ampak kot vidiš je odvisno tudi od operaterja. Je pa zanimiv ta Tusmobil, to še vedno po 9. letih ne morejo popravit? Začuda nam piše Telemach pri imenu operaterja. 
- green
- Stari maček
- Telemach paket: Net2Go
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Znesek računa: 3,5€
- Kraj: Črnomelj
Hrvaški net2go 100 GB 9,95€. 

Na dveh Xiaomi telefonih preko *121*7# omogočen 5G, telefona s 5G združljiva, a se znakec 5G še ni pojavil niti na območjih, kjer je pokritost prikazana. A lahko javite tisti, ki ste dejansko 5G napis na svojem telefonu preko Free2GO že videli?

Kateri Xiaomiji pa?

Moj 11 Pro+ pa še vedno ni podprt...
A je kje register kaj je že podprto???
A je kje register kaj je že podprto???

- TadejH
- Stari maček
- Telemach paket: FREE2GO
- Znesek računa: -50%
Ugasnil in prižgal nazaj si?