Moč Signala
Re: Moč Signala
zakon...čakam celotno sliko 

Ljubi bog, 3 bazne na Krvavcu
svašta
Lahko je potem 1000 baznih postaj
Edit: se oproščam, ker sem zavajal. Na Krvavcu v radiju 1 km kar 4 bazne postaje

Lahko je potem 1000 baznih postaj

Edit: se oproščam, ker sem zavajal. Na Krvavcu v radiju 1 km kar 4 bazne postaje

- lithium
- Administrator
- Telemach paket: Free2Go Revolucija
- Telefon: iPhone14 Pro
- Dodatni paketi: EON light(200/50net)
- Kraj: Celje
Pozimi je tam veliko mobilnih telefonov, kapaciteta posamezne bazne je pa omejena 

Administrator neuradnega foruma
to vem, sam je to tu muč
Pa še 3 dodatne so dodane po 2006.
Nekatere postavitve so zelo glupe. Se je vidlo, da se je gradilo in nihče nič vprašal koliko to stane. No sej Mobitel že špara za odstranitev baznih postaj (naj bi jih bilo čez 200)
v kmz je že magičnih 700 (64% obdelano)

Nekatere postavitve so zelo glupe. Se je vidlo, da se je gradilo in nihče nič vprašal koliko to stane. No sej Mobitel že špara za odstranitev baznih postaj (naj bi jih bilo čez 200)
v kmz je že magičnih 700 (64% obdelano)

v kmz že 800 baznih.
Pregledano 1448 odločb
Še mal do 1824...
Mi bo lahko kdo dal za pir
Pregledano 1448 odločb

Mi bo lahko kdo dal za pir

- lithium
- Administrator
Sem malo prečekiral
Jih pa ima m@ veliko tudi na optiki, tako da teh verjetno ne boš pokril s temi podatki

Jih pa ima m@ veliko tudi na optiki, tako da teh verjetno ne boš pokril s temi podatki

910 jih je gor. Torej jih manjka 90.
Sem mislil, da bo slabše. Sedaj ko malo primerjam zemljevidi med sabo se mi poraja naslednje vprašanja. Če je skupna gradnja ali samo eden naroči relejni link do te bazne, ali vsi ki so gor.
Glede teh na optiki ... Tudi s! in tuš nimajo baznih na zemljevidih, ki so na optiki. Torej bi lahko rekli, da so vsi enakovredni. Edina razlika je, da te pri Tušmobilu jih iščemo
In teh na optiki smo našli samo v LJ med 10 in 20
Se bodo že sami zganil, če jim bo v interesu
Sem mislil, da bo slabše. Sedaj ko malo primerjam zemljevidi med sabo se mi poraja naslednje vprašanja. Če je skupna gradnja ali samo eden naroči relejni link do te bazne, ali vsi ki so gor.
Glede teh na optiki ... Tudi s! in tuš nimajo baznih na zemljevidih, ki so na optiki. Torej bi lahko rekli, da so vsi enakovredni. Edina razlika je, da te pri Tušmobilu jih iščemo

Se bodo že sami zganil, če jim bo v interesu

Zadnjič spremenil SvetIdej, dne 25. Jun 2011 10:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- lithium
- Administrator
Relejni link ima vsak operater svojega, tudi če je skupna gradnja.
Tudi jaz tako menim. Samo ... Bomo videli, mogoče niso še vse odločbe na APEKu...
Sem pa vesel, da sem naredil za vse operaterje. Da jih lahko primerjamo med seboj ter, da so vsi operaterji enaki proti civilnim iniciativam
Sem pa vesel, da sem naredil za vse operaterje. Da jih lahko primerjamo med seboj ter, da so vsi operaterji enaki proti civilnim iniciativam